fashion recap: oktober 2017

fashion recap: oktober 2017

fashion recap: oktober 2017

De tijd gaat zo snel, dat ik gewoon vergeet een recap te maken van Oktober. Ik kan me nog goed herinneren dat ik aan deze recaps begon, een samenvatting van de afgelopen maand. Het is zo leuk om zo door de maanden heen te kijken. Hoe het weer veranderd, de mode en ook mijn eigen style soms.

klik op de foto om het hele blog te lezen

red lips & curvy hips

Je kunt het je haast niet voorstellen, maar een maand geleden liep ik nog rond met blote benen! Eerlijk is eerlijk, het waren wel de aller- allerlaatste dagen waarin dat kon. Met deze look verbaasde ik mezelf. Ik draag zelden jurken die tot over mijn knieën vallen. Ook een recht model is vaak niet mijn model. In combinatie met de ceintuur en de sneakers wordt het toch weer een Josine-look.

red lips & curvy hips

 

jacquard & faux fur

Van blote benen naar een nieuwe jas! Het was een maand van uitersten. Deze jas is heel chic, zelfs een beetje te chic voor deze casual girl. Maar ook ik heb zo mijn nette momenten. Overigens kan de kraag eraf en dan is de jas al heel wat minder statig. Ik draag hem het liefst met een stoere jeans, enkellaarsjes en een dikke trui eronder. Al vond ik het voor deze look de perfecte combinatie met deze velvet jurk!

jacquard & faux fur

preppy & animal print

De dierenprintjes zijn dit jaar sterk aanwezig en zelfs ik ben gezwicht. Dan wel voor de sophisticated printjes en dat is deze zeker. Dit jurkje is één van mijn favorieten die ik erg graag draag. De styling van deze look, ook weer nog met blote benen vind ik geweldig. Helaas zit er tegenwoordig gewoon weer een panty en laarzen onder! Wat ook leuk was aan dit blog, was de giveaway, dat vind ik altijd zo tof om te mogen doen.
recap

this girl and pearls

Het jasje wat ik nooit meer uit heb gedaan! Zo staat dit biker jack bij mij bekend. Het was liefde op het eerste gezicht, zit gegoten en al heel vaak gedragen. Het combineert bij alles! Hier draag ik het op een pantalon met streep aan de zijkant, een echte trend. Ik kon het niet laten om wat kleur toe te voegen dus ik ging voor goud. Waarom het simpel doen als het ook sprankelend kan?

pearls

layered prints

Onlangs gingen we naar Alkmaar voor het miss etam event en aangezien het zo’n mooie stad is, wilden we ook foto’s maken. Deze combinatie vind ik zo gaaf. Het grappige is, dat ik al jaren een blouse combineer met jurkjes alleen is het nu toevallig ook nog eens hip! Kijk, als je maar lang genoeg wacht wordt alles vanzelf weer de trend, lol.

2017 Alkmaar

break the rules

Al die fashion rules, daar ben ik zo klaar mee. Soms wil ik gewoon iets aan omdat ik het leuk vind. Ik let dan niet op flatteren, afkleden of wat dan ook. Deze broek vind ik helemaal geweldig, ik ben namelijk dol op nerd outfits! Lekker kakkineus en dan combineren op mijn manier. In dit geval met een stoere trui, met bloemtjesprint. Lekker contrast. En dus de broek met sneakers, ook weer zo’n contrast. 

trick or treat, Halloween!

Scary shit, deze look. Ik maakte een vlog van mijn make up look en ook zette ik mijn outfit op de foto. Het zijn wat andere foto’s dan je van me gewend bent, want het is helemaal in het Halloween thema. Zwart, wit, wat klodders bloed her en der, lekker eng. Deze trick or treat blog & vlog vond ik echt zo leuk om te maken. Even helemaal anders, en all the way! 

trick or treat, Halloween

 

Benieuwd naar de vorige recaps? Hieronder vind je alle maanden op een rijtje.

september 2017

fashion recap september 2017

augustus 2017

fashion recap: augustus 2017

juli 2017

fashion recap: Juli 2017

juni 2017

Fashion recap: juni 2017

mei 2017

fashion recap: mei 2017

april 2017

fashion recap: april 2017

maart 2017

fashion recap: maart 2017

februari 2017

Fashion recap Februari 2017

januari 2017

fashion recap: januari 2017

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

Leave a Reply