DISCLAIMER theBiggerBlog.com

De inhoud van theBiggerBlog.com is met veel zorg samengesteld. Aan de inhoud van theBiggerBlog.com kunnen geen rechten worden ontleend en is dan ook niet aansprakelijk voor directe en indirecte schade door het gebruik van deze site. Alle posts en reviews zijn gebasseerd op de persoonlijke ervaringen van theBiggerBlog.com. Mode verandert continue en zo kan mijn menging ook veranderen met de tijd. Maar mengingen kunnen ook erg verschillen, theBiggerBlog.com leest graag hoe jij er over denkt. Dit kun je beschrijven in de comments onderaan de posts. Reageer met respect, theBiggerBlog.com heeft het recht om brutale, kwetsende en gemene opmerkingen te verwijderen zonder aankondiging of vermelding.

afbeeldingen

Alle afbeeldingen en teksten blijven eigendom van theBiggerBlog.com, tenzij anders vermeld onderaan de post. Je mag de afbeelding gebruiken of mij citeren (graag in overleg), daarnaast graag de link naar de betreffende post vermelden.

affiliates & sponsors

theBiggerBlog.com maakt in sommige artikelen gebruik van affiliate links. Dit heeft verder geen invloed op het artikel, een mening wordt gevormd en is altijd eerlijk, postief of negatief. Door te klikken op een affiliate link kan theBiggerBlog.com inkomen generen, hiervoor betaal jij niks, maar het bedrijf waar de affiliate aan toe behoort wel. Wanneer een artikel gesponsord of betaald is door een bedrijf zal zat vermeld staan in de blog post of onderaan door vermelding van c/o (courtesy of) voorafgaand aan het product. Op social media wordt altijd verwezen naar de online blog post waar deze details in vermeld staan.

let’s keep in touch

Heb je vragen, suggesties of wil je iets weten dan kun je altijd een berichtje achterlaten op een van de blog posts. Heb je een specifieke vraag, stuur dan een email naar josine[@]thebiggerblog.com.

koffer pakken

 

 

 

 

ga terug naar theBiggerBlog.com