De leukste trend items op een rijtje én plussize proof! Mijn fashion faves van dit moment

Ik ben dol op shoppen! Zowel in de winkel als online. Wanneer ik leuke items tegenkom dan deel ik ze graag met je. Mijn portemonnee zegt op een gegeven moment ‘stop’ maar misschien ben jij pas net begonnen met shoppen of is je bankrekening een bodemloze put. Wie zegt dat mode trends niet voor iedereen is, verklaar ik voor gek. Deze items zijn allemaal ‘plussize proof’, klik op de foto om direct te shoppen. Schoenen zijn wide fit of met speciale brede pasvorm en de accessoires zijn geschikt voor een bredere omvang. Happy shopping!

meer tips over slim online shoppen lees je hier!

ANIMAL LOVERS

Dierenprintjes zien we overal. Ze waren al hot en zijn nu hotter dan ooit. Combineer het met jeans, met bruin tinten of zwart. Het kan ook heel mooi met lichte kleuren, zoals zand, kit of wit. Of doe wild –pun intended– en mix de prints.

 


Let goed op de voorwaarden bij online shoppen. Met name retourneren kan verschillend zijn per webshop en zijn vaak voor eigen kosten, zeker naar het buitenland. Altijd dus even lezen voor je op ‘bestel’ klikt!

 

coming soon: 

CHAIN CHAIN CHAIN

COLOR OF 2019

 

Toch liever zelf online shoppen? Lees hier het volledige overzicht van webshops & winkels, inclusief de bezorg- en retour voorwaarden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.