fashion recap: september 2017

We hoopten op een heerlijke nazomer, maar de herfst is er nog nooit zo snel geweest. De maand September is voorbij gevlogen, of liever gezegd, voorbij gewaaid. Storm, regen en flinke wind zorgde voor herfstachtige looks. De mooiste tijd van het jaar, maar het had van mij nog wel even op zich laten wachten.

millefleurs

Geheel ongepland, deze look. Ik was in Zwolle bij de opening van de 20ste Paprika winkel in Nederland en paste natuurlijk het een en ander. Er stond een shop log online, maar ook een look. Deze jurk vond ik zo leuk en de laarzen, wauw. Nog steeds verliefd op. Ik ben benieuwd wat je van dit blog vind, eens wat anders. Klik op de foto om de volledige blogs te zien en te lezen.

leopard in Liverpool

Als je me enkele jaren geleden had  gevraagd of ik ooit een luipaard print zou dragen, dan was het antwoord zonder twijfel “nee” geweest. Zo zie je maar wat een paar jaar met je doet! Het is echt waar, mijn lievelingsstad om te gaan shoppen is Liverpool. Ik schreef een volledig shop log inclusief tips en adressen. Je leest deze hier terug.

Leopard in Liverpool

Shoppen in Liverpool vond ik geweldig! Lees hier waar je kunt shoppen en bekijk mijn shop logs.

shoppen in Liverpool

burn out & pinstripes

Het was ergens in februari dat ik verliefd werd op deze top. Uit het oog, uit het hart. Ik was ‘m helemaal vergeten, tot ik een pakketje openmaakte en ik deze als verrassing heb gekregen. Wat een prachtige top, mooie kleur en geweldige stof. Combineren was niet moeilijk maar werd wel al snel te chic voor mijn doen, jeans it is dus. burn out

Deze maand stonden er iets minder looks online. Misschien heb je het wel gemerkt, maar ik ben iets minder online. Ik schiet foto’s wanneer ik er klaar voor ben, een mooie look heb en niet omdat het moet. Ook maak ik vaker looks van items die ik ook daadwerkelijk draag. Fashion inspiratie draait namelijk niet altijd om nieuw maar soms om hoe je het draagt. Een nieuw seizoen, nieuwe trends maar de items van afgelopen jaar komt regelmatig voor in mijn alledaagse looks. Ik hou van mix & match. Volg je me al op instagram?

wat vond jij de leukste look?

 

augustus

fashion recap: augustus 2017

juli

fashion recap: Juli 2017

juni

Fashion recap: juni 2017

 

mei

fashion recap: mei 2017

 

april

fashion recap: april 2017

maart

fashion recap: maart 2017

februari

Fashion recap Februari 2017

januari

fashion recap: januari 2017

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.