fashion recap: april 2017

fashion recap: april 2017

In April werd het duidelijk wat ik nou precies met fashion schizo bedoel

Soms gebruik ik deze term, fashion schizo omdat dat gewoon de beste uitleg is. Ik vind het lastig om dit ‘hardop’ te zeggen op mijn blog, omdat ik natuurlijk niemand met deze aandoening wil beledigen. In April droeg ik veel verschillende items, de ene look om te inspireren. De andere look om te laten zien wat ik gewoon draag, dagelijks. In deze fashion recap laat ik je de outfits van April zien, inclusief nieuwe foto’s. Onder elke foto zie je een link naar de hele blog, mocht je details willen weten of meer foto’s willen bekijken. Zoals je ziet droeg ik veel verschillende items.

handtasliefde

Ik loog niet, toen ik schreef hoe blij ik ben met dit tasje, nog steeds draag ik het heel graag en het kan eigenlijk overal bij. Toen ik het tasje net had dacht ik dat het lastig combineren was, maar dat valt me reuze mee. Het vrolijkt elke outfit op en maakt het kleurrijk, geen spijt van deze aankoop! In eerste instantie wilde ik het meteen matchen met de juiste kleur roze en shopte ik deze trui. Deze draag ik graag, maar inmiddels combineer ik het tasje ook met zacht roze, nude tinten en rood.


april 2017

klik op de foto om de post terug te lezen of klik hier

transparant

Een inspiratie blog, met gewoon een mooie look. Niet eentje waarmee ik eventjes de Appie inloop nee, misschien niet eens alledaags zou dragen. Ik stapte out of my comfort zone om deze foto’s te maken en vergat expres mijn hemdje eronder. Zelf vind ik het een mooi blog geworden met mooie foto’s, iets waar ik eigenlijk best trots op ben. Mocht ik het ‘gewoon’ dragen, dan doe ik er wel een hemdje onder aan want ik ben niet het type wat zich blij voelt zo bloot. Ik grap altijd dat ik daar veel te lomp voor ben, want zo’n blote look vraagt wel om ladylike gedrag.


transparant

klik op de foto om de post terug te lezen of klik hier

slayer

Na mijn eerste rock band jurkje was ik er overheen. Toen ik dit -tshirt zag hangen moest ik heel hard lachen, het was namelijk de lievelingsband van mijn vriend. Hij kon zijn ogen bijna niet geloven, zelden kennen meisjes zoals ik die band en nu hangt er in tientallen in een bekende winkel. Natuurlijk moest ik ‘m hebben, want er zitten glitters op! Oh ja en ik vond het ook gewoon een leuk shirt. De muziek? Ja die ken ik wel, luister ik ook wel eens (verplicht) naar, maar goed. Nee, oeps!


slayer

klik op de foto om de post terug te lezen of klik hier

doordeweeks

De lieve Karlien van 40Days40Outfits wist me te inspireren voor deze look. Vorige week ging ik met haar op stap en we hadden het over haar website, haar movement en hoe goed het is om eens blij te zijn met wat je wel hebt, ook in je kledingkast. Regelmatig draag ik kleding wat ik al lang in mijn kast heb hangen, ik ben geen Hans van der Togt die elke dag in een ander jasje naar buiten komt. Wel hou ik er van om het elke dag op een andere manier te combineren. En zo kwam dan ook deze look tot stand.


april 2017

klik op de foto om de post terug te lezen of klik hier

recycle

Iets wat ik al een tijdje wil doen, maar op de één of andere manier steeds niet lukt is om blogs te maken met items die ik al eventjes heb. Het hoeft niet altijd helemaal nieuw te zijn, al weet ik dat jullie het fijn vinden als je het nog kunt kopen. Maar sommige looks zijn er om je te inspireren. Misschien heb je een andere maat, of ben je veel langer of heb je een totaal ander figuur, ook dan zul je niet alles precies kopiëren. Daarom ben ik van plan (lees: hopelijk lukt het) om vaker foto’s te maken van alledaagse looks en zo items te recyclen. Ik draag mijn ‘oude’ kleding namelijk heel veel en probeer het elke keer weer op een andere manier te combineren.

recaps 2017

Elke maand maak ik een samenvatting van alle looks, zo zie je in één overzicht de items die ik geblokt heb die maand. Natuurlijk vind je deze looks (en meer trouwens) ook op mijn instagram pagina en instastories. Mocht je de vorige recaps willen zien, die vind je hieronder van elke maanden in 2017. Wil je meer zien van de outfit en meer details, of weten wat ik aan heb dan klink je op de foto of de link eronder. Je gaat dan naar een nieuwe pagina, waarin je alles lees en ziet over de desbetreffende outfit. Ik ben benieuwd welke looks je het leukste vind.

januari 2017

fashion recap: januari 2017

 februari 2017

Fashion recap Februari 2017

 maart 2017

fashion recap: maart 2017

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

8 Comments

 • sammie 1 May 2017 21:16

  Een heleboel mooie outfits! De transparante vind ik de meest stoere, zou ik zelf nooit durven dragen. Maar jij rockt het op de foto’s!

 • Mariëlle 1 May 2017 18:30

  Tof overzicht!! Mijn outfits zijn eigenlijk altijd héél simpel haha 😉

 • marleen 1 May 2017 15:37

  Ik vind al jouw outfits tof! <3

 • DisneyChicks.nl 1 May 2017 10:21

  Wauw, je outfits zijn super! Vooral de eerste. Zo’n broek zoek ik ook altijd nog! 🙂

 • Nancy Baten 1 May 2017 09:27

  Heel leuk zo n recap! Ik vond die roze outfit geweldig!

 • Hanneke 1 May 2017 09:06

  Wat dénk je…. Die ROZE natuurlijk … my favorite color…

 • Romy 1 May 2017 08:21

  Wat een gave outfits allemaal! Ik vind vooral de roze outfit heel leuk. En zo stoer dat je buiten je comfortzone ging met de transparante kleding! Het staat je heel mooi!

Leave a Reply