fashion recap: Juli 2017

fashion recap: Juli 2017

fashion recap: Juli 2017

We zitten er midden in, hello summer al lijkt dat de laatste dagen niet echt zo. We houden vol, die zon komt echt wel. In de eerste looks van de afgelopen maand ging ik niet voor goud, maar nam ik (meer dan) genoegen met zilver. Deze maand besloot ik het anders te doen, te stoppen met ‘gewoon doorgaan’ en te beginnen met genieten van de kleine dingen in het leven. Een terugblik op de afgelopen maand vind ik altijd leuk om te doen, maar nu des te meer!

zilver

Metallic is een trend die ik erg leuk vind en ook graag draag. In deze look draag ik zilver als detail kleur en dat maakt de hele look een stuk meer casual. Dit is ook wel nodig, want het jasje zelf oogt erg netjes bij mij. Geel is een kleur die ik nooit droeg en nu juist regelmatig aan heb, grappig hoe je smaak kan veranderen he? Soms is het ook een kwestie van de juiste tint vinden, nu mijn haar een stuk blonder is staan niet alle kleuren geel me. Wil je de de andere foto’s bekijken en klik dan op de foto, onderaan de blog vind je de linkjes naar alle items.

bonprix grote maten

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

millennium

Hello 20-17! Weet je nog toen we het hadden over ”straks is het het jaar 2000 en dan? Best hilarisch als je daarop terug kijkt, we dachten dat we zouden praten tegen robots en alleen zilveren kleding zouden dragen. Nou eigenlijk is het ook gebeurd, we vragen Siri om antwoorden en zilver is de trend, welkom in het nieuwe millennium. Deze look is eigenlijk heel simpel, maar door de speciale items wordt het toch een bijzondere look. Dit draag ik heel graag, ondanks dat ik ook even de moed moest zoeken voor dit korte rokje. Klik op de foto om het hele blog terug te zien en shopping details, tip: het is een budget outfit.

juli 2017

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

gingham badpak

Dat was toch wel even spannend, een blog online posten in zwemkleding. Ik voelde me er zo goed in, dat het terug te zien was in de foto’s. Er zitten zelfs een paar spannende foto’s bij, geheel onbedoeld maar ik vind ze wel heel mooi geworden. Ik ben benieuwd wat jij er van vind, het badpak maar ook de foto’s. De foto’s van de zijkant vind ik altijd het minst mooi, maar dat is wel hoe het echt is. Dat ben ik, dus daarom heb ik deze foto gekozen. Mocht je alles terug willen bekijken, ook de wat gewaagdere beelden, klik dan op de foto hieronder.

juli 2017

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

bold summer

Mijn koffer inpakken wanneer ik op vakantie ga is een drama. Wat ik wel weet is dat ik snel kies voor veilig zwart maar zodra de zon schijnt ik zin heb om kleur te dragen. Deze jurk heeft het eigenlijk allebei en is daarom perfect voor een kleurrijke zomer look. Het jurkje was precies zoals ik het had bedacht, alleen iets korter, maar ook daar heb ik een oplossing voor. De jurk draag ik namelijk off shoulder, maar soms ook gewoon met ronde halslijn. Alle details lees je op mijn blog, klik op de foto. De jurk is trouwens on sale, whoop whoop!

juli 2017

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

drinks at the pool

Of het nu aan het zwembad is of op het strand, wanneer ik even ga wandelen trek ik meestal iets aan. Een omslagdoek of een jurkje, dit jurkje paste perfect bij mijn nieuwe badpak. Tijdens mijn weekje in zuid Frankrijk heb ik dit tuniekje veel gedragen, want naast dat het heel lekker zit staat het ook nog eens heel leuk. Wat ik er vooral leuk aan vind is de enorme V-hals, die normaal echt te sexy zou zijn, maar niet als je juist wilt laten zien wat er onder zit! In mijn geval, mijn zwemkleding. De tuniek is er in meer kleuren, klik op de foto om mijn blog te zien. Onderaan vind je alle shopping informatie.

drinks at the pool

  • Kijk hier de blog terug met meer foto’s en shopping & sizing details

Zo, dat waren alle looks op een rijtje voor de maand Juli. Ik ben benieuwd wat je favoriete look was? Het is heel divers, van lange jeans tot aan badkleding. Alle looks vind ik zelf erg leuk, de badkleding heb ik natuurlijk veel gedragen op vakantie. Ik benieuwd wat jij er van vind en of jij dit zou dragen?

wat is jouw favoriete look & waarom?

juni 2017

Fashion recap: juni 2017

mei 2017

fashion recap: mei 2017

april 2017

fashion recap: april 2017

maart 2017

fashion recap: maart 2017

februari 2017

Fashion recap Februari 2017

januari 2017

fashion recap: januari 2017

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Pingback: cheap wigs
  • Marijke 31 July 2017 09:32

    De eerste outfit is echt waaaaaninnig mooi. Staat je fantastisch. De 2e outfit zou ik zelf ook zo aantrekken. Erg mooi. Vind je stijl trouwens echt heel leuk!

Leave a Reply