geef je zomer outfit sunny vibes met sieraden

geef je zomer outfit sunny vibes met sieraden

Met sieraden kun je je outfit sunny vibes geven; of dat nu je bikini is of een mooie zomerjurk. De details maken de look helemaal af

Sieraden zijn ideaal om een look mee af te stylen, het geeft iets extras. In de zomer vind ik sieraden met schelpjes, parels en natuursteentjes het leukst om te dragen. Het geeft mijn look net wat meer sunny vibes, lekker zomers. Bij mijn bikini draag ik graag wat opvallende oorbellen; ik draag dan al zo weinig dan mag dat wel iets extra. Deze opvallende oorringen met parelmoer van schelpjes hebben leuke kleuren en goudkleurig details, wat goed past bij mijn overige sieraden.

Deze oorringen zijn echt statement pieces, zelfs een simpel zwart jurkje maak je er compleet mee. Dat is het mooie aan sieraden, het kan een look net even iets meer geven, een accent zijn of juist kleur toevoegen.

Schelpjes en pareltjes zijn voor mij de ultieme ‘kraaltjes’ in zomerse sieraden. Wanneer de lente begint pak ik -net als mijn kledingkast- mijn seizoen sieraden erbij. Op mijn vele reizen naar Azie heb ik een ketting en een enkelbandje gekocht met schelpjes en parels. Die draag ik regelmatig en combineer het met andere sieraden.

lees ook: dit is mijn mooiste ring

Elke dag doe ik mijn sieraden af, ik vind het niet fijn om er mee te slapen bijvoorbeeld. Ik voel me vrijer zonder; dus ‘s morgens bij het aankleden doe ik mijn sieraden om en aan. Mijn look voelt dus pas echt af wanneer ik ook aan de details heb gedacht. Ik draag vast mijn gouden ring, die ik aanvul met andere ringen.

Oorbellen wissel ik ook regelmatig af, van grote oorringen tot kleinere ringetjes. Wat kleinere oorringen zijn ideaal voor dagelijks gebruik, zoals deze met gedraaide ringen en pareltjes. De sluiting op deze oorbellen zijn ideaal; je doet ze binnen secondes in.

De sieraden zijn van my jewelry en gemaakt van roestvrijstaal en verkleuren niet. Ik koos voor de goudkleurige sieraden omdat die passen bij mijn standaard sieraadjes maar er zijn ook veel opties in zilver. Veelal van de sieraden zijn in beide kleurstellingen verkrijgbaar.

lees ook: mijn meest dierbare sieraad

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply