gouden medaillon; een tijdloos & dierbaar sieraad

gouden medaillon; een tijdloos & dierbaar sieraad

Een sieraad met een verhaal, een mooi moment waarop je het gekregen hebt, of van wie. Ik hou van zulke nostalgie. Daarom koos ik voor deze gouden medaillon, tijdloos en dierbaar, extra speciaal door de inhoud

Sieraden met een verhaal vind ik zo bijzonder. Gouden en zilveren sieraden die ik in de loop der jaren heb gekregen, draag ik nog met regelmaat. Ik vind het zo leuk wanneer ik het om doe en bedenk wanneer of waarom ik het heb gekregen, of van wie. Het bezorgt me altijd weer een glimlach, een warme herinnering.

In mijn pubertijd droeg ik goud, zo had ik gouden creolen, een naam-ketting met Josine. Ja echt! Dat was -inmiddels alweer- 20 jaar geleden en weet je, die draag ik nog steeds af en toe. Zo rond mijn twintigste ging ik over op zilver, ‘goud was fout’ vond ik toen. Door de jaren heen heb ik dus wel gewisseld, maar altijd mijn sierraden netjes bewaard. Zo zie je maar, een tijdloze keuze is een sierraad voor altijd. Een paar jaar geleden kreeg ik een gouden ring van Dennis. Sindsdien draag ik alleen nog goud, heel af en toe mix ik het met zilver.

een gouden medaillon, tijdloos en speciaal

Iets wat ik nog heel graag wilde hebben, is een gouden ketting. Er is zoveel keuze, de één mooier dan de andere. Ook zijn er veel verschillende prijsklassen, zeker in goud. Tijdens mijn speurtocht kwam ik voorbij een gouden medaillon en ik wist meteen: dit wil ik! Een subtiel gouden ketting, met een hangertje er aan met daarin een foto van mijn dochter. Zo is ze altijd bij mij. En oké, Dennis kreeg ook een plekje.

een overzicht van alle gouden kettingen vind je hier

Tijdloos, klassiek en vooral heel erg mooi. Als kind vond ik zulke hangers altijd al zo fascinerend, een doosje wat je open kunt maken. Ik vind het dan ook heel bijzonder om zo’n mooi sieraad te mogen dragen. Wie weet kan ik het op een dag aan Charlotte geven, zodat ook zij het kan dragen.

Medalloins zijn er in verschillende maten te krijgen, bewerkt of ingelegd met mooie stenen. Ik koos juist voor een glad, ovaal model. Stijlvol, simpel en toch heel sierlijk. De ketting waar het medaillon aan hangt is ook van goud, wat het meest stevig is voor zo’n ketting.

Wat ik zo leuk vind aan dit medaillon is dat het een klassiek model is, maar omdat het niet bewerkt is, is het tijdloos. Tegenwoordig is het mode om meerdere kettingen bij elkaar te dragen, waar deze combinatie zicht ook erg goed voor leent. Zo maak je een klassieke ketting, helemaal van nu!

over mostert juweliers

Op de webshop, maar ook in één van de zes winkels van Mostert Juweliers vindt je een groot assortiment sieraden. Van ringen, tot oorbellen, tot kettingen en meer. Ze zijn al meer dan 50 jaar juwelier in Nederland en blijven groeien. Naast de prachtige medaillon hebben ze ook veel verschillende gepersonaliseerde hangers, zie hier een overzicht. Zo kun je een foto laten graveren, namen of een datum. Echt heel erg leuk, zeker om -zoals ik heb gedaan- de geboorte van de kindje te kunnen ‘vertalen’ naar een dierbaar sieaad.

thebiggerblog, baar goud, wat is baargoud, cadeau tip, kado tip, dierbaar sieraad, gouden medaillon, ketting met foto, ketting met kind, ketting met kinderhoofd, gepersonaliseerde ketting, gegraveerde ketting, 2020, kado kraamweek, kado voor moeder, cadeau voor moeder, goud, gouden, geel goud, collier, review, tip, kadootje, speciaal cadeau, dierbaar
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply