een nieuwe foundation, de NYC Get it All fond de teint [review]

een nieuwe foundation, de NYC Get it All fond de teint [review]

Dikke lagen foundation, daar hou ik niet van maar mijn huidproblemen vragen om iets meer dan een getinte dagcreme. Ik kocht de NYC Get is All fond de teint als cover up

Help! Ik lijk wel weer 16, ik ging op zoek naar de juiste cover up voor pukkeltjes en testte NYC Get it All fond de teint. Geen idee hoe ik er aan kom, maar wat ik wel weet ik dat ik het wil verdoezelen en hoe! Die puistjes op mijn voorhoofd, hopelijk gaan ze net zo snel weer als ze zijn gekomen?

Ik lijk verdorie wel weer 16 jaar, wat dus de helft van mijn leven geleden is. Misschien komt het omdat ik onlangs een scooter heb gekocht -die ik nooit mocht toen ik 16 was- en is mijn hoofd de pubertijd aan het herleven? Oké, dat lijkt me ook nogal ver gezocht maar ik heb werkelijk waar geen idee waar het vandaan komt. Ik heb niet heel anders gegeten of nieuwe ingrediënten aan mijn eten toegevoegd. We gooien het maar weer op de cocktail hormonen en stress. Wat het dan ook is, laat het tijdelijk zijn en weer weggaan aub. Hoe verdoezelen we dit?


review: NYC Get it All fond de teint 
de plekjes zijn duidelijk erg rood

Zoals je kunt zien zit het met name op mijn voorhoofd en kin. Lastige plekken, want die vallen erg goed op. Zeker wanneer je er make up over smeert. Ik hou sowieso niet van hele dikke lagen foundation, dus het moest een subtiele cover up worden. Wat mij altijd is geadviseerd -en ik al jaren ook zo doe- is een lichte foundation gebruiken en met een camouflage product de pukkeltjes bijwerken. In dit geval was ik dat ook van plan. Aangezien het zomer is wil ik luchtig product, niet te vettig en deze stick leek me daar perfect voor. Dit merk zie ik altijd staan maar ik heb er echt nog nooit wat van gekocht, tijd voor een test!

lees ook: weet je nog dat ik een gezwel had op mijn voorhoofd? Hel(p)!

Tijdens mijn speurtocht naar mijn vertrouwde cover stick kwam ik langs dit merk, aangezien alles wat ik nodig had natuurlijk weer was uitverkocht. Het merk staat kort voor New York Color en is, je raadt het al, Amerikaans. Het leek me handig om een dekkende foundation te kopen, zodat ik deze kon gebruiken naast mijn BB cream en ook als cover up. Dit is geen standaard product, want het is een foundation in een stick vorm. Dat leek me heel fijn werken, alsof je het door de warmte van je huid goed uitsmeert en het dan als het ware opdroogt als de compactere vorm. Daarnaast hoopte ik het ook op te kunnen bouwen als een coverstick op de pukkeltjes.


review: NYC Get it All fond de teint 
na gebruik van de NYC cover stick

review

De plekjes op mijn voorhoofd zijn vooral rood en hebben een enkel korstje, maar is over het algemeen vrij vlak. Eerst bracht ik het aan met mijn blote vinger, zo wordt het product een beetje warm en smeert het beter uit. Eigenlijk hou ik daar niet van, hoe goed je je handen ook wast, ik vind het toch altijd iets onhygiënisch. Je ziet make up daar zo goed zitten dus goed gereedschap is wel echt van belang. Helaas bleek dit niet dekkend genoeg dus bracht ik nogmaals een laagje aan met een smal concealer kwastje, die werkte een stuk beter maar echt gelukkig met het resultaat was ik niet. Je ziet het op de foto hierboven.

 • prima als subtiele foundation, maar is niet heel dekkend
 • een mooie, subtiele kleur die goed bij mijn huidskleur past. Ik heb een gelige ondertoon en roze wangetjes, deze past er perfect bij
 • ook plaatselijk te gebruiken, wanneer je net als ik niet je hele gezicht en hals wilt insmeren

Als cover stick werkt het niet goed genoeg, het pigment is te weinig en het dekt niet voldoende. Maar eerlijk, dát is dit product ook eigenlijk niet. Wel vind ik het een mooi product wat goed uitsmeert, als een dunne foundation dus. Je zou het kunnen gebruiken als wat extra dekking op bepaalde plekken wanneer je bijvoorbeeld alleen een BB cream gebruikt, net als ik. Tenslotte vind ik het wel weer heel natuurlijk wanneer je een foundation gebruikt dat je je sproetjes er gewoon doorheen kunt zien, dus daar is het wel goed voor. Jammer, want waarvoor ik het kocht is het dus niet geschikt. Uiteindelijk heb ik mijn look afgemaakt met een cover stick, BB cream, een poeder (en later ook nog contour maar niet op deze foto). Uiteindelijk heb ik nog een restje van mijn oude cover stick gebruikt om alles weg te werken. Dit zie je op de foto hieronder. De details van deze stick:

 • kleur 202 honey beige
 • € 4,99
 • 7 gram

review: NYC Get it All fond de teint 
de look zoals ik het wilde, bijna volledig bedekt

 

welk product gebruik jij om oneffenheden weg te werken?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • Josine Wille 1 May 2019 10:18

  Hi, ik heb deze bij Kruidvat gekocht.

 • Gezels Viviane 30 April 2019 13:02

  waar koopt u een nyc get all 202 honey beige
  Alvast bedankt
  Gezels Viviane
  vivgez@skynet.be

 • Pingback: Ivon Gregory
 • Florentine 20 July 2017 14:43

  Ik vind dat het er super goed uit ziet. En wat een mooie brows heb je!!! Love it<3

Leave a Reply