SEARCH

contouren

contouren

In deze vlog leer ik je hoe ook jij makkelijk je gezicht kunt contouren

Al jaren experimenteer ik met make up en mag ik zo af en toe ook voor visagiste spelen, het is een van mijn uit de hand gelopen hobby’s. Het contouren vind ik echt een geweldige techniek! Je maakt je gezicht optisch smaller met een paar kleur nuances, eigenlijk heel logisch. Ik gebruikte altijd al blush en zo shape-te ik als het ware mijn gezicht al, maar door nu meerdere kleuren te gebruiken vind ik het effect nog beter te zien. Het heeft even geduurd, maar er staat een nieuwe video online. In deze vlog laat ik je zien hoe ik mijn gezicht contour en wat mijn favoriete producten zijn. Ik laat stap voor stap zien hoe ik dit doe. Voor alles geldt: oefening baart kunst. Ga je het proberen of contour jij al lang?


 

Je kent het wellicht wel van de Kardashians, maar contouren is hot! Nu ben ik echt niet iemand die elke trend volgt, maar met deze beauty tip was ik toch wel heel blij. Het is iets wat ik eigenlijk altijd al deed, een blusher gebruiken als een soort schaduw maar contouren is toch wel the next level en ik wil eigenlijk niet meer zonder! Ik shopte deze Smashbox contouring kit bij Douglas en die vind je hier.


contouren


Het contouren wat ik laat zien in mijn beauty vlog is echt iets voor ‘iedere dag’. Persoonlijk vind ik een dikke laag make up niet erg mooi voor dagelijks gebruik, maar ieder z’n ding. Bij het contouren gebruik ik poeders in plaats van foundation of contouring sticks. Ik vind dit te vet voor mijn glimmende huid. Door met dunne laagjes te werken zie je je huid nog door de make up lagen heen en creëer je een natuurlijker effect. Het doel van deze make up is om je gezicht er smaller uit te laten zien en een gezonde look te behouden ondanks alle make up. Een prima make up basis voor elke dag!

contour jij je gezicht (dagelijks)?

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

8 Comments

Leave a Reply