review: rau cosmetics

review: rau cosmetics

Smeren, smeren! Ik testte enkele weken deze producten van rau cosmetics

Eerder vertelde ik je al dat ik mijn huid (nog) beter wil gaan verzorgen. Ik kreeg de kans om een paar producten van rau cosmetics te testen, dat deed ik de afgelopen weken en ik vertel je wat ik er van vond. Klik op play hierboven om mijn vlog te zien over deze producten en hoe ik ze gebruik.

rau cosmetics

Alleen al de flesjes is mooi, vind je niet? De flesjes zijn van een fijn formaat en passen prima in mijn toilettas. Ik nam ze mee op vakantie, daar maakte ik deze foto met dit prachtige uitzicht. Mag ik terug? Helaas kwam ik thuis met ontzettend veel oneffenheden in mijn gezicht. Het goede moment om de cremes de ultieme test te geven.

rau cosmetics

couperose serum

Zowel mijn beide oma’s als mijn moeder hebben last van kleine, rode gesprongen adertjes in hun gezicht, couperose. Het is een kwestie van tijd voor deze ook duidelijker zichtbaar worden in mijn gezicht. Om dit te voorkomen ben ik de couperose serum gaan gebruiken. Deze zal de tekenen van gesprongen adertjes verminderen.

rau cosmetics

dag- en nacht creme 

De 24h beyond moisturizing cream gebruikte ik zowel als dag- en als nacht creme. De creme trekt goed en snel in en laat geen vettig laagje achter, waar ik soms last van heb met andere cremes. Het is een volle creme en ik ontving deze in handige kleine flesjes, ideaal voor in mijn make up tas.

rau cosmetics

BB cream

Ook testte ik de BB cream perfect care in kleur medium. Tot mijn verbazing was deze veel dekkender dan mijn vorige foundation, ik verwachtte alleen een lichte tint. Ik was er blij mee, want ik was juist op zoek naar een meer dekkende foundation. Het smeert fijn uit, al moet ik iets meer mijn best doen dan normaal omdat de cream toch wat dikker is dan een normale foundation.

tip! Wist je dat RAU ook leuke probeer-verpakkingen heeft? Handig voor op reis, maar ook erg leuk om kado te geven. Shop met 5% korting, gebruik code BiggerBlog24 bij het afrekenen. 

review 

Al met al vind ik het fijne producten, die kloppen bij de prijs-kwaliteit verhouding. De flesjes zien er mooi uit, ze zijn praktisch en de producten werken fijn. Het enige nadeel wat ik kan benoemen is het pompje wat de flesjes hebben. Hierdoor wordt doseren toch iets lastiger. Zeker bij de BB cream heb ik soms wat teveel van het product en dat vind ik dan weer zonde, dat zou van mij wel aangepast mogen worden.

mini’s

Wil je de producten van RAU cosmetics ook eens gebruiken, kies dan voor de mini’s. Er zijn kleine flesjes verkrijgbaar van 5 ml. Zo kun je makkelijk het product testen, zonder meteen de grote fles te moeten kopen. Een aanrader!

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Debbie 28 September 2016 21:22

    Die producten klinken goed! Ik ken dit merk eigenlijk niet. Pompflesjes vind ik superfijn (mits ze wel goed doseren) en het enige nadeel is dat ze ineens op zijn. Dan doet ‘t pompje ineens pfldlsls prut en dan is het op. Doordat die flesjes niet doorzichtig zijn zie je dus niet dat het bijna op is.

Leave a Reply