weekvlog: wintersport 2018

weekvlog: wintersport 2018

Het is me dan eindelijk eens gelukt, een weekvlog van mijn wintersport!

Toen ik vroeg wat voor vlogs jullie wilden zien kreeg ik meerdere verzoeken om een weekvlog te maken. Dat bleek lastiger dan ik dacht! Al een aantal keer ben ik ermee begonnen maar het is echt een soort ritme waar ik aan moet wennen denk ik.

In de voorjaarsvakantie gingen we last minute op wintersport met de familie. Het is me gelukt, elke dag een stukje gefilmd. Bekijk hier mijn video:

Ik heb eerder geschreven over wintersport. Skieen vind ik heerlijk! Er is één nadeel, een goed skipak vinden in een grote maat is ontzettend lastig. Gelukkig zijn er steeds meer merken waar we terecht kunnen. Ik zette de leukste outfits voor op de piste op een rijtje:

de leukste wintersportkleding [plus size proof]

 

Vorig jaar kocht ik voor het eerst een echt pak voor mezelf. Het was namelijk altijd een bij elkaar geraapt iets. Een broek van hier en dan een jas van daar. En alles zat eigenlijk ‘wel oke’ maar niet perfect. Tot ik dit pak vond, wat overigens nog steeds te koop is, of een variatie erop:

ski outfit

Doe jij aan wintersport? En ga je dan skiën of snowboarden?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Sammie 22 March 2018 18:06

    Vind je ski kleding een leuke kleur hebben, niet te fel maar erg vrolijk wel. Leuk filmpje ook, leuk om je op de skies te zien! Wintersport is niks voor mij, doe mij maar zon zee strand 🙂

Leave a Reply