Jack & Jones gaat plus size

Jack & Jones gaat plus size

Het heren label Jack & Jones breid uit, ook plus size mannen kunnen hier nu terecht

De opkomst van de plus size mode voor dames is in volle gang. Voor heren was er altijd al redelijk wat aanbod, maar weinig vernieuwends. Sinds deze maand zijn er heel wat veranderingen geweest bij hoofdkantoor Bestseller. Naast de bekendmaking van Only Carmakoma, zal nu ook het heren label Jack & Jones plus size aanbieden.

Jack & Jones plus sizeDe collectie wordt uitgebreid met de maten 2XL tot 6XL. Er komt dus geen aparte afdeling (gelukkig), maar de maatboog wordt verbreed. De focus zal liggen op de grotere maten met een goede pasvorm en de juiste verhoudingen. Door een samenwerking met het Duitse bedrijf Hirmer heeft Bestseller zich het afgelopen jaar verdiept in de juiste pasvorm. Sales Director Dennis Birk Jørgensen legt het uit:

De jarenlange studies op pasvorm en maten was de basis voor de plus size range. We hebben de welbekende Jack & Jones pasvorm aangepast naar het plus size segment op basis van deze onderzoeken. Door een nauwe samenwerking met Hirmer is elke product categorie onderzocht tot in detail en aangepast naar de perfecte pasvorm. Het is iets waar we heel erg trots op zijn en we hopen dat de klanten de aanvulling zullen waarderen.

Jack & Jones is een onderdeel van Bestseller en biedt een brede collectie heren kleding. Over het algemeen casual met enkele geklede items. De plus size collectie van Jack & Jones zal in de schappen liggen vanaf augustus 2018, maar is nu al deels online te koop. Het is nog niet bekend of deze plus size collectie verkocht gaat worden in de Nederlandse winkels. De keten heeft zowel winkels in eigen beheer als franchise winkels. Op dit moment gaat de collectie in de winkels en de webshop van Jack & Jones tot jeans maat 40” en de bovenstukken tot 3XL.

“We want to make sure our consumers, regardless of their size, can get on-trend styles and look. We have done this for our well-known collections – now with styles in every size”.

jack & Jonesjack & Jones plus size

hier shop je de plus size collectie van J&J:

lees ook:

ONLY CARMAKOMA

 

 

Bron: Bestseller
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply