de leukste witte jurkjes [tot maat 60]

de leukste witte jurkjes [tot maat 60]

Shop de zomertrend: de leukste witte jurkjes, in allerlei vormen en stylen. Natuurlijk allemaal plussize proof, variërend tot maat 52 en 60

Eén van de modetrends voor deze zomer zijn witte jurkjes. Van lang tot kort, met of zonder mouw en zelfs strapless; allerlei soorten, vormen en maten en allemaal wit. Zelf ben ik dol op witte kleding. Witte jurkjes geven me het ultieme gevoel van zomer, al sinds ik klein ben. Het gebeurd maar heel zelden dat ik een leuk jurkje kon vinden in mijn maat, wat niet direct een bruidsjurk was. Dit seizoen zijn ze er volop en dus zocht ik de leukste op!

Ben je bang dat je wit niet wit houdt? Je hebt een wasmachine, plus ik geef je tientallen tips hoe je vlekken eruit kunt krijgen. Dus, geen excuusjes meer.

lees ook: zo krijg je de meest hardnekkige vlekken eruit

Er zijn een paar fabels die ik graag de wereld uit help. Dus als dit je tegenhoud om wit te dragen, dan weet je nu beter:
– wit maakt niet dikker
– je mag wit dragen met elke huidskleur, dus ook als je niet gebruind bent door de zon
– wit is niet besmettelijker voor vlekken, alleen is het duidelijker zichtbaar
– wit is niet alleen voor bruidjes
– wit kun je dragen met elke maat

de leukste witte zomerjurkjes op een rij:

wanneer je op de afbeelding klikt zie je in welke maten het verkrijgbaar is, klik nogmaals om direct te shoppen

Sommige links zijn affiliate links. Wanneer je shopt krijg ik een commissie over jouw shopping. Jij betaalt er niets voor en zo kan ik mijn verdienen aan de tips die ik deel.

Ik ben dol op witte jurkjes en draag ze graag! Benieuwd naar mijn laatste aanwinst:

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply