De perfecte outfit voor een wandeling door de straatjes van Kitzbühel

Enkele weken geleden ging ik op wintersport. Ondanks dat de week totaal anders verliep dan gepland heb ik er toch van genoten. Het was ontzettend warm in het dal en nog lang licht, dus na het skiën verkenden we de buurt. Sommige middagen eindigen we dan in het mondaine Kitzbühel, een prachtig dorpje om mooie foto’s te schieten.


straatjes van Kitzbühel straatjes van Kitzbühel plus size blogger


Ondanks dat ik me niet zo lekker voelde, maakten we er het beste van. Het was te warm om goed te skiën, de pistes waren pap en dus gingen we een ritje maken. We reden naar het mooie Kitzbuhel. Het leuke aan dit blog vind ik dat dit ook ‘gewoon mijn outfit’ van die dag was. Niet speciaal gestyled, geen poespas, gewoon echt ik. Een comfortabele outfit, prima om in te wandelen en zelfs om een hapje te gaan eten.

life is like a box of chocolates

Je zag het jurkje al in een eerder blog voorbij komen. Toen style ik het ontzettend preppy en deze keer casual. Hier zie je het jurkje op een hele andere manier, met een dikke panty, stoere laarsjes en een nepleren jasje. De echte eye catcher is natuurlijk deze gave tas, die ik mocht uitzoeken. Vind je die kleurencombinatie niet geweldig? Op de een of andere manier vond ik geel nooit leuk, maar ik krijg er echt een voorjaarsgevoel bij. Sunny!


straatjes van Kitzbühel straatjes van Kitzbühel


De jurk is van Yours Clothing en is eigenlijk een soort overgooier, ik draag hier een maat 20. Daaronder een simpel zwart shirt en daarover een (nep)leren jasje, eentje van vorig jaar van MS Mode in maat 48. Ik zweer bij de panties van Ulla Popken, ik draag hier de maat 48. De tas, mijn nieuwste aanwinst, is deze gave geel met zwart en witte handtas van Yours Clothing. Wat vind je van mijn look?

jurk c/o Yours Clothing
handtas c/o Yours Clothing
jasje MS Mode (oud)
zonnebril Primark
panty Ulla Popken

 

andere look met deze tas

zwarte strepen

andere look met deze jurk

schooluniform

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.