schooluniform

schooluniform

Eventjes had ik het gevoel dat ik weer terug ging naar school, in een schooluniform!

Misschien heb je het wel in het nieuws gehoord, de 1 April 2016 grap van dit jaar was dat leraren vertelden dat er een schooluniform verplicht werd gesteld voor alle kinderen op de lagere school. Ze knepen ‘m even maar gelukkig voor hen ging het niet door en bleek het allemaal een grap! Op z’n tijd ben ik een echte nerd en dus kwam ik op deze look. Als de uniformen er zo uit zien zou ik het niet erg vinden.


schooluniform schooluniform schooluniform


Misschien een goede inspiratie voor de leraressen? Het lijkt me eigenlijk best leuk, zo’n schooluniform want je maakt zo iets wel eigen toch? Of toch niet. Heb jij ooit wel eens een uniform gedragen voor school of voor werk? Vertel, ik ben benieuwd. Ik denk dat wanneer je iets verplicht moet dragen, je er altijd wel tegenop ziet. Niemand draagt vrijwillig elke dag hetzelfde, toch?

wake up. teach kids. be awesome.

Op school kom ik eigenlijk nooit meer en ik ben al helemaal geen lerares, niks voor mij. Soms als ik dan een kledingstuk ontvang dan vind ik het leuk om er iets anders mee te doen dan verwacht. Toen Yours Clothing mij vroeg weer eens een outfit te reviewen dacht ik een uitdaging te kiezen. Dit jurkje zou ik eerder dragen met stoere laarzen, een topje en een biker jack en haren los, wild! Een beetje gothic zelfs. Toch koos ik voor een heel andere look, echt weer iets voor mij. Stoere plannen en eindigen als een nerd.


schooluniform schooluniform schooluniform


Haar omhoog in een knot en bril op -dit is overigens wat ik regelmatig naar werk draag overigens- en gecombineerd met een strakke witte blouse, een oudje. Toch is het niet helemaal zwart met wit, heb je deze gave nagellak gespot? Ik draag hier de kleur rush Blue van de Hema. Ik vind deze felle nagellak zo leuk! De jurk draag ik maat 20 (EU 48), voor het de blouse heb ik een alternatief gevonden. Draag deze blouse strak als je het ergens onder draagt. Oh en deze kleine oorbelletjes zijn mijn nieuwe sierraden verslaving, deze shopte ik bij H&M en zaten met drie andere paar oorbelletjes op een kaartje.

 

jurk c/o Yours Clothing
bril Vogue via Pearle
blouse Promiss
panty Ulla Popken
nagellak Hema
strik (shawl) van MS Mode

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • LifeStyleTalks 3 May 2016 19:22

  Ik vind je héél mooi in deze look! Het heeft iets chic, en tegelijk ook snoezig! Absoluut geslaagd!

 • Anna 19 April 2016 06:45

  In een vorig leven 😉 werkte ik in de verpleging, compleet met witte jurk en wit schort. Het was best een leuk model maar ik was toen ook nog heel wat slanker. Doel was natuurlijk praktisch en herkenbaarheid.
  Wat betreft schooluniformen… misschien in deze tijd waar steeds meer mensen buiten de boot vallen niet eens zo gek. Sommige kinderen kunnen in de nieuwste en duurste mode lopen terwijl anderen blij mogen zijn dat hun goedkope kleding heel is. Zo voorkom je in ieder geval op dat gebied onderscheid.

 • Ilse van Kreanimo 13 April 2016 21:44

  Wauw. Helemaal af.

Leave a Reply