2 ways to wear: gilet

2 ways to wear: gilet

Ik droeg dit gilet op twee verschillende manieren. Naar het strand over mijn bikini maar ook op jeans met hakken!

Eigenlijk shop ik nooit echt een setje, ik koop item en die combineer ik dan op verschillende manieren. Hoe ik dat doe? Hier een goed voorbeeld. De vorige keer liet ik je dit gilet zien in een outfit voor naar het strand en een hapje eten aldaar. Casual, makkelijk en vooral luchtig! Deze keer heb ik het anders gestyled, voor de minder warme dagen.


two ways to wear a waistcoat

two ways to wear a waistcoat


Ik heb dit gilet in maat 18 besteld (EU maat 46) omdat ik niet wilde dat deze te ruim zit. Met name op de schouders moet het goed zitten, er niet overheen hangen. Maar ook de punten of flappen -waar ik normaal niet zo’n fan van ben- moeten niet te aanwezig zijn. De riem is geweldig, hierdoor creëer je echt een taille! Maar los is dit gilet ook prima te dragen hoor, kijk maar. Ik draag het gilet op een witte top, om de kleuren wat op te lichten. Eronder een jeans, zodat ik dit prima aankan bij minder mooi weer. De rode lippen en rode schoenen maken de outfit helemaal af.


two ways to wear a waistcoat

two ways to wear a waistcoat

two ways to wear a waistcoat

gilet c/o Yours Clothing
hemd H&M
jeans C&A
sleehakken Primark

two ways to wear a waistcoat

tropische zomer outfit

 

 


	
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Debbie 5 August 2015 10:37

    Staat je heel leuk! Zowel los als met riempje vind ik ‘m mooi staan. En zo vrolijk door dat printje 🙂

Leave a Reply