Dat is het enige wat er nog ontbreekt in deze outfit! Een flamingo, bij deze paradijs print

Dit vind ik zo’n leuk gilet, de print is geweldig en ontzettend ’s zomers. Ik droeg het op een zwoele zomer avond in zuid Frankrijk naar het strand, waar we gingen wandelen en daarna lekker wat eten op de boulevard. Dit gilet heb ik overigens ook eens anders gestyled, die laat ik je ook zien onderaan dit blog. Welke look vind jij het leukste?


plussize blogger flamingo flamingo


In de zomer draag ik het liefst zo min mogelijk, want ik heb het altijd warm. Dit gilet is zo’n ideaal item wat je op verschillende manieren kunt combineren. Dat gaat sowieso altijd in mijn koffer, items die overal bij kunnen. Zo creëer je met een paar dingen steeds verschillende outfits. Nu is er met zulk lekker weer weinig nodig, maar deze print geeft echt summer vibes. Het is een overslag top, die langer valt en dus mooi te tailleren is. Ideaal voor mijn figuur.

Let’s go to the beach! But where is my flamingo?

Wat een prachtige setting he? Dit is in zuid Frankrijk tijdens mijn vakantie, ik ging een paar dagen langs bij mijn ouders. Dit is op het strand van Hourtin plage, aan de Atlantische Ocean. Een heerlijke plek waar ik in mijn jeugd ook vaak kwam.


Beach body flamingo flamingo


Ik draag het gilet in maat 20 (EU 48). Het is gemaakt van chiffon en draagt dus erg licht. Met de ceintuur in de taille wordt mijn figuur mooi geaccentueerd. De waterval kraag zorgt voor een speels effect. Ik draag het op een simpel katoenen hemdje, wat ik altijd fijn vind dragen onder polyester. Vanwege de warmte draag ik eronder een zwart wielrenbroekje met kanten randje. Ideaal tegen schurende dijbenen en staat nog leuk ook. Ik heb het ook met korte jeans shorts gedragen trouwens.

gilet c/o Yours Clothing
wielrenbroekje Yours Clothing
hemd Yours Clothing
sandalen Primark (oud)							

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: