Een tropische zomer outfit op het strand in zuid Frankrijk. Even de voetjes in het zand bij de ondergaande zon voordat we aan tafel gaan

Tijdens mijn vakantie in zuid Frankrijk gingen we einde van de dag nog wat eten bij het strand. Voor we aan tafel gingen, liepen we nog even richting zee om het zand tussen de tenen te voelen. Zo mooi, die ondergaande zon en een prettige bijkomstigheid dat het dan ook direct weer wat afkoelt. Mijn outfit was een lang gilet met tropische print; ideaal voor een zwoele zomeravond.

lees ook: alle opties tegen schurende benen op een rij

In de zomer draag ik het liefst zo min mogelijk, want ik heb het altijd warm. Losse jurkjes en rokjes met een top vind ik fijn dragen, maar dit is een nieuwe style. Een lang gilet, geknoopt in de taille waardoor het eigenlijk een tuniek wordt. Dit gilet is zo’n ideaal item wat je op verschillende manieren kunt combineren. Dat gaat sowieso altijd in mijn koffer, items waar je meerdere outfits mee kunt creëren. Nu is er met zulk lekker weer weinig nodig, maar deze tropische print geeft me echt summer vibes.

plussize blogger
flamingo

WAT DRAAG IK?

Het gilet wat ik draag valt losjes en ik draag het met het bijbehorende lint in de taille. Het is een maat 20, wat een Nederlandse maat 48 is. Lichte stoffen vind ik fijn dragen in de zomer. Dit is gemaakt van chiffon en heeft een waterval kraag wat zorgt voor een speels effect.

bekijk ook: op deze manier heb ik het gilet ook gestyled

Eronder draag ik een simpel katoenen hemdje met smalle bandjes. Dit vind ik fijn dragen op mijn huid, zeker onder polyester stoffen. Op deze manier is het een stuk minder warm en plakt het niet. Vanwege de warmte draag ik onder het gilet een zwart wielrenbroekje met kanten randje. Ideaal tegen schurende dijbenen en staat nog leuk ook. Ik heb het ook met korte jeans shorts gedragen maar ook met lange jeans. Het is zo divers te stylen.

gilet c/o Yours Clothing
wielrenbroekje Yours Clothing
hemdje H&M
sandalen Primark

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.