Goed voor jezelf zorgen is belangrijk. Doe dat wat je blij maakt. In dit geval was voor mij een nieuwe jurk wat me oprecht een vrolijker mens maakte. En nu natuurlijk: flaneren!

Ik schreef er al eerder over, mijn fashion vibes zijn niet meer wat het was. Dat heeft misschien even tijd nodig, ik heb tenslotte nu andere prioriteiten. Toen ik deze jurk paste in de paskamer werd ik meteen blij. Deze jurk past bij mij, de lengte is wat ik nu graag draag en het zit ook nog eens lekker. Het printje vind ik geweldig en staat leuk met sneakers maar ook met sandalen. Ik wilde ‘m het liefst meteen aan houden! Het was een lange tijd geleden dat ik me weer even helemaal blij voelde om zoiets simpels en materialistisch als een nieuw jurkje. En weet je, dat is helemaal oké. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk -en laat ik daar nu blij van worden!

Ik heb al zo’n lange niet meer gewinkeld. Altijd even snel of per toeval omdat ik ergens langs kwam. Maar echt even lekker shoppen, moet ik gauw maar weer eens gaan doen. Dat realiseerde me dus toen ik blij verrast werd in de winkel van miss etam, ik zag echt veel leuke spullen. Ik kreeg zowaar weer fashion vibes! Ik mocht een jurkje uitzoeken en had keuze stress. Een goed teken toch?

Alles wat op -eren eindigt, roep ik altijd “kun je leren”, dat geldt dus ook voor flaneren. Hoe werkt het? Heel simpel, trek iets aan waar je blij van wordt, zoals een mooie jurk en stroll down that lane! Maar nu even serieus. Het gaat er om dat je je lekker voelt in je eigen lijf en met jezelf. Voor mij werkt het om aandacht aan mezelf te besteden, een leuke nieuwe jurk aan te trekken en leuke dingen te gaan doen. Zoals op deze dag, waarbij ik met Dennis en Charlotte lekker even naar Amsterdam ging. Flaneren over de grachten!

luipaard print
miss etam jurk
plus size blog
miss etam
lange jurk zomer

wat heb ik aan?

Deze jurk is van de reguliere collectie en ik draag maat xxl, de grootste in deze collectie. Mijn lichaam is wel veranderd na de zwangerschap dus ik ben er nog niet helemaal uit welke maat ik nu heb, maar dit valt denk ik als een maat 48. Het zit van boven prima, zelfs wat ruim. Op de heupen iets strakker, dat ben ik gewend want ik draag daar een maat groter. Shop your shape, not your size. Eronder draag ik een wielrenbroekje en een katoenen hemdje. Ik vind dat altijd prettig tegen schurende benen en maakt het geheel ook wat smoother.

shop tip: nu tijdelijk 20% korting op alle jurken

jurk c/o miss etam
sandalen geen idee! zijn oud
oorbellen boetiekje

josine en charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published.