Het is bijna Kerstavond en ik ben helemaal rendier-proof in mijn Kerstmis look

Ho Ho Ho! Merry Christmas! Vandaag is het Kerstavond. Eindelijk, ik hou zo van Kerstmis en alles wat er mee te maken heeft. Vanavond laat ga ik met vrienden en familie naar Haarlem, elk jaar. Daarna gezellig met familie cadeautjes uitpakken op eerste Kerstdag en ’s avonds heerlijk dineren. De beste tijd van het jaar, als je het mij vraagt. Maar ik ben er klaar voor, met mijn Kerstmis look.


de Kerstmis look de Kerstmis look de Kerstmis look


Als je mijn blogs leest dan weet je dat ik al jaararen een not so ugly Kersttrui draag, ik denk al meer dan 10 jaar. Misschien heb jij inmiddels ook je kersttrui geshopt? Vertel me welke jij aan doet met Kerstmis? Ik koos deze schattige trui. Rudolph, pailletten en rood. Zo leuk, deze doe ik vanavond aan! Wat vind je van mijn nieuwe schoenen? Ik zocht al een tijdje lakschoenen en eindelijk vond ik het perfecte paar in de uitverkoop! Ik maakte de foto’s overigens bij mijn ouders thuis. Zij hebben elk jaar een boom van zo’n 4 meter en een piek van een halve meter. Zo gaaf! Dus, bedankt mam voor het maken van de foto’s terwijl je nog druk cadeautjes aan het inpakken was. Zo lief!


de Kerstmis look de Kerstmis look de Kerstmis look


Deze keer ging ik voor een sweater in plaats van een gebreide trui. Waarom niet? Lekker comfortabel. De wijdere halslijn maakt het net iets vrouwelijker. Naast leuk is de trui ook nog eens lekker warm. Ik draag ‘m op een rokje, want de onderkant is vrij smal. Wil je deze op een broek dragen, koop dan een maatje groter. Oh en heb je dat strikje gezien, echt iets voor mij! Zo schattig. Het biker jasje is mijn nieuwste aanwinst en ontving ik vorige week en is nu al mijn lievelings. Zit zo lekker, oogt als een echt jasje maar is van een fijne, soepele stof gemaakt. Oh ja en is nu on sale!

trui c/o Yours Clothing
jack c/o miss Y by Yoek
rok MS Mode
panty c/o Yours Clothing
sokken H&M
schoenen River Island Plus

4 Responses

  1. Hanneke

    HOHO Kerstavond… Je ziet er weer toppie kerstvrouwtjesachtig uit!… Veel plezier vanavond… Enne, wil best vaker foto’s maken!.. love you:)!…X

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.