lelijke kersttrui

Het is December en bijna Kerst. Dus is het weer tijd voor de lelijke kersttrui, heb jij er al eentje?

Iets wat voor mij niks met fashion te maken had, maar wel met mijn idiote verliefdheid op Kerst is mijn lelijke kersttrui. Elk jaar draag ik trouw mijn lelijke kerst trui tijdens het ontbijt op eerste Kerstdag. Ik kocht deze jaren geleden tijdens een sample sale. Deze trui was destijds door een collega gekocht in een tweedehandswinkel, voor de brei technieken. Een dubbele recycle outfit dus!

De laatste paar jaren zijn deze truien onmisbaar tijdens de feestdagen en vind je de leukste en gekste creaties. Ik zette de leukste [plus size proof] truien op een rijtje. Klik op de afbeelding om direct naar de webshop te gaan. De maten van de truien variëren, enkele starten bij maat 34 en enkele gaan tot kledingmaat 60. Wees er snel bij, ze vliegen weg!

lelijke kersttruikersttruichristmas sweatergoedkope kerst trui kerst hoodiewehkampkerst truichristmas jumper2017lelijke kersttrui sneeuwpop truikerst truikerst trui christmas jumperkerst trui

Waar je je eerst nog misschien een beetje voor zou schamen, de lelijke Kersttrui, ben je tegenwoordig de enige zonder! Zelfs op het werk mag deze trui rond de feestdagen. Het is de perfecte vrijdagmiddag borrel trui en ook voor een kerst lunch kun je deze prima aan. Sommige truien zijn echt gericht op Kerst, maar er zijn ook enkele items die je ook met Oud & Nieuw kunt dragen.

Trek jij ‘m aan deze Kerst? 

Ondanks mijn oude vertrouwde trui, droeg ik vorig jaar ook een nieuwe versie. Met glitter, uiteraard. Bekijk hier de foto’s & het blog terug:

de Kerstmis look

 

 

8 Responses

 1. Mirjam

  Ik heb dit jaar een knalrode gekocht bij de Primark met een Gingerbread mannetje erop. Ik draag echt zelden rood dus dit jaar moest ik er gewoon aan geloven!

  Reply
 2. sammie

  Ik vind kersttruien helemaal leuk, heb me dit jaar ingehouden om niet weer een nieuwe te kopen. Heb er al 3 😀

  Reply
 3. Kreanimo

  Ik heb er al verschillende vast gehad in de winkel en ze toch weer terug gelegd.
  Ook voor de kinderen, trouwens…

  Misschien ga ik er toch nog voor! Die met Prosecco hoho vind ik de max!

  Reply
  • Josine Wille

   Ja die is leuk he? Er zijn nog meer artikelen, misschien dat ik mijn blog zo update! Kwam nog meer leuks tegen. Maar eh… die truien zijn ook super cute voor de kids inderdaad 🙂

   Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dank je! Ik vind ze ook zo leuk, ik hou er van 🙂 Welke heb jij?

   Reply
 4. Mirjam

  Ohh geniaal die truien! Zat er vorig jaar ook al aan te denoen maar kon toen geen leuke vinden. Denk dat ik dit jaar overstag ga. Heerlijk geen gedoe met jurkjes en panty. Gewoon een zwarte broek en een lekkere foute trui!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja he, moet je echt doen! Het is zo grappig en inderdaad, heel wat comfortabeler hihi, liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: