Bekijk in mijn vlog hoe het kamertje van Charlotte er in het echt uit ziet. Ik vertel wel items praktisch zijn en welke prut! Maar ook waarom het alweer tijd is voor verandering (met pijn in mijn hart)

Toen ik in verwachting was wilde ik al een vlog opnemen, maar ik wist natuurlijk helemaal niet of ik wel al de ‘juiste’ spullen in huis had gehaald. Inmiddels is Charlotte alweer vier maanden en kan ik eindelijk delen wat nu wel en wat nu niet praktisch is gebleken. Ook vertel ik je welke items ik alsnog heb aangeschaft, omdat ik dat toch wel miste op haar kamertje. En, met heel veel moeite moet ik bekennen dat het ook alweer tijd is voor verandering. Zet de tijd stil! Wat er gaat veranderen vertel ik je allemaal.

BEKIJK MIJN VLOG HIER:

Vergeet je niet te abonneren (gratis) op mijn Youtube kanaal, dan zie je ook alle volgende filmpjes voorbij komen.

Ik deelde eerder al de foto’s en details van het kamertje van Charlotte:

NIEUW AANGESCHAFT

De items die ik alsnog heb aangeschaft staan natuurlijk niet in mijn vorige blog. Hieronder lees je waar je ze shopt:

NU AL VERANDERD?

Aan de ene kant vind ik het heel jammer dat het nu alweer tijd is voor verandering. Ik wil haar het liefst zo lang mogelijk klein houden, dat heerlijke new born gevoel. Maar veiligheid voorop, dus het is gewoon echt nodig. Hier vertel ik overigens alles over in mijn vlog. Toch hou ik wel van verandering, zeker wanneer een nieuw seizoen aanbreekt. Een soort van voorjaarsschoonmaak. Even een bezem erdoor. Maar niet teveel hoor, een paar kleine dingen, waaronder meer kleur toevoegen. Kijk mee en laat me weten wat jou een leuke toevoeging lijkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.