steun het onderzoek naar borstkanker en koop de Pink Ribbon armband 2020

1
steun het onderzoek naar borstkanker en koop de Pink Ribbon armband 2020
1Pink Ribbon Armband 2020

Elk jaar brengt Pink Ribbon een armband uit, speciaal ontworpen om steun te bieden aan mensen met borstkanker of overlevenden. Door de armband te dragen steun je Pink Ribbon, maar ook de mensen die met deze ziekte te maken hebben gehad, direct of indirect.

Wist je dat 1 op de 7 vrouwen borstkanker krijgt? Dat resulteert in ruim 17.000 diagnoses per jaar waar helaas nog steeds zo’n 3000 mensen aan overlijden. Ik schrijf bewust mensen want ondanks dat deze ziekte doorgaans vrouwen treft, komt het in enkele gevallen ook bij mannen voor.

Pink Ribbon is een onderdeel van het KWF kankerbestrijding. Ze zamelen geld in om zo onderzoek naar de behandeling van borstkanker te financieren, maar ook nazorg voor overlevenden.

koop de armband in de winkel bij:
Bruna, C&A, DA Drogist, Jumbo, Ako, Deen, the Read Shop of Hunkemöller

PScallme

De Pink Ribbon Armband is ontworpen door PScallme, een Nederlands sieraden merk opgericht door Parcal van de Bunte. Het onderwerp heeft een bloem die is afgeleid van de Allamanda bloem. De armband heeft een verschuifbare sluiting. Hierdoor krijg je gemakkelijk de armband om en past het zowel een smalle als brede pols.

Geen armband? Steunen kan ook op een andere manier

Draag je niet graag sieraden of vind je de armband niet zo mooi? Dan zijn er genoeg andere manieren waarop je Pink Ribbon kunt steunen:

  • wordt donateur
  • geef je op als vrijwilliger
  • start een actie waarmee je geld inzamelt [bekijk mijn actie pagina]
  • neem een donatie op in je testament
  • koop één van de overige artikelen in de webshop
  • stuur een sms PINK naar 4333. Per sms doneer je € 3,-

koop de Pink Ribbon agenda voor 2021

Natuurlijk is het belangrijk om het hele jaar stil te staan bij goede doelen als dit. Oktober is elk jaar dé maand waarin aandacht wordt gevraagd voor Pink Ribbon en de steun voor borstkankeronderzoek. Kies een manier wat fijn is voor jou en geef je steun. De armband is een mooi gebaar en kun je ook cadeau geven.

pink ribbon armband 2019

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply