perfecte basis

perfecte basis

Zo breng je de perfecte basis make up aan

Zo’n prachtige, gezonde huid met een mooie glans. Dat willen we toch allemaal? Ook met make up op kan dat gewoon. Met deze basis make up voor het gezicht laat ik je zien hoe je met veel (dunne) laagjes een prachtige, flawless skin effect krijgt. Klik op de foto hierboven om de volledige film te bekijken.

rau cosmetics

verzorgen

Het belangrijkste voor een stralende huid is het reinigen van het gezicht. Gebruik de juiste producten en sla geen dag over. Wat ik gebruik? Ik reinig mijn gezicht met een schuimende gezichtszeep. Vervolgens dep mijn gezicht met de lotion en de RAU cosmetics anti couperose. Tenslotte smeer ik het ’s morgens in met deze dag creme van Origins, voordat ik me opmaak. Op dit moment zijn dit mijn favoriete producten (klik op de afbeelding voor meer informatie):

douglas

laagjes

Het mooiste effect is door de juiste producten op de juiste plek te gebruiken. Nu hoef je echt niet de duurste producten hiervoor te gebruiken, maar wel de juiste kleur en product. Door te werken met dunne laagjes creeer je een natuurlijke look. Met de juiste kwasten en de goede volgorde zorg je ervoor dat je make up niet heel zichtbaar is op de huid. Je bouwt als het ware de look op. Ik het filmpje zie je alle stappen. Als primer gebruik ik momenteel deze photo finish van Smashbox. Voor de grote poriën gebruik ik op dit moment een proefmonster van Dr. Brandt, waar ik wel erg tevreden over ben.

smashbox

producten

Ik gebruik veel verschillende producten. Voor de juiste basis make up gebruik je de juiste kleur en kwaliteit, het merk maakt mij dan niet zoveel uit. Ook gebruik ik in het najaar een andere tint/kleur dan in het voorjaar. Op dit moment heb ik echt een lichte make up nodig, vaak een sand of beige. Op dit moment zijn mijn favorieten dus deze merken als RAU cosmetics voor mijn BB cream, concealer en contour stick van Catrice en de contour palette van Smashbox! Uiteenlopende merken (en prijzen), maar mij gaat het om de juiste kleur. Enkele van mijn favoriete merken verkopen gewoon niet de juiste kleur en dus kocht ik bepaalde producten elders.

perfect finish

Bij een perfecte make up kun je eigenlijk alles dragen als oog make up. Zo kun je kiezen voor een natuurlijke look en flink veel mascara, voor een natural look. Of maak de look helemaal af met een mooie opvallende make up, glitters, wimpers, the works. Deze look heb ik ook gemaakt en laat ik je volgende week zien.

volg je me al op YouTube? Ik zou het leuk vinden als je mijn een ‘duimpje omhoog’ geeft [klik]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • mirjam 14 December 2016 16:11

    Wow! Ik ben zelf helemaal niet zo van het contouren maar je ziet echt wel goed verschil! Toch maar eens meer gaan oefenen met contouren… make up genoeg hier in huis *oeps*.
    Duimpje omhoog done! 🙂

Leave a Reply