de Herôme Nail Essentials sets verbeteren je nagels | review

de Herôme Nail Essentials sets verbeteren je nagels | review

De Herôme Nail Essentials set herstelt zeer beschadigde nagels in drie simpele stappen. Ik testte de set speciaal voor beschadigde nagels

Ken je dat, je verzorgt je handen en nagels goed en toch blijven je afbreken, zacht en zelfs splijten. Zo irritant, iets waar ik veel last van had tijdens mijn zwangerschap. Nu zijn er drie verschillende sets van Herome, die je nagels verbeteren met een simpel drie stappen plan. Ik mocht een set testen, dat was ook wel nodig. Vroeger dacht ik altijd dat ik met pijn in mijn hart mijn nagels af zou moeten knippen tijdens een zwangerschap.  Zo’n baby’tje kun je moeilijk verzorgen met gigantische nagels. De gedachte bleek onnodig, want moeder natuur heeft er zelf al voor gezorgd! Zelden heb ik met zulke korte nagels rondgelopen.

Mijn nagels zijn absoluut aan verzorging toe maar dat kwam er maar niet van. Klussen, laatste baby spulletjes kopen, nog even afspreken met vriendinnen en zo nog meer, te druk. Nu ik dan eindelijk wat meer tijd heb voor mezelf, de laatste loodjes, kan ik mooi mijn nagels onderhouden. Er zijn drie verschillende sets verkrijgbaar voor het verbeteren van beschadigde nagels. Ik ontving het setje wat helpt tegen beschadigde nagels. Mijn nagels zijn ontzettend zacht en buigbaar sinds mijn zwangerschap. Hierdoor scheuren en splijten ze sneller, waardoor mijn nagels stuk voor stuk korter worden. In de verpakking zitten drie producten, namelijk:


de Herôme Nail Essentials sets verbeteren je nagels

  • Exit Damaged Nails, 7 ml

Dit is een natuurlijk serum wat verrijkt is met een vitamine complex, pamthenol en silicium. Dit breng je dagelijks aan door 1 druppel per nagel te gebruiken en in te masseren. Het is een olie achtige substatie en smeert goed in. Het beste is om tijdens deze kuur van een week geen nagellak te gebruiken.

review | het is een klein flesje, maar zoals de omschrijving al zegt, je hebt maar 10 druppels nodig. Het heeft een handig pipetje met druk knopje, waardoor je het makkelijk kan doseren en niet teveel gebruikt. Het ruikt ontzettend fris, een beetje citrustachtig en ik smeerde het vaak ’s avonds in zodat het goed in kon trekken en ik niet regelmatig mijn handen zou wassen. Ik heb naast zwakke nagels ook veel kloofjes door het koude weer en daar was het ook erg goed voor!

  • Cuticle Night Repair, 2,5 gr

Dit product is ook een soort olie, wat je aanbrengt op de nagelriemen. Het heeft een helende werking en repareert ontstoken nagelriemen en maakt ze weer gezond. Het is een mix van jojoba- en amandelolie met shaebutter, vitamine E en bisabolol. Dit verzorgd maar stimuleert ook nog eens de nagelgroei. Ook dit product gebruik je eenmaal per dag op de nagels en de nagelriemen en laat je goed intrekken. Het kan ook gebruikt worden op de teennagels. Binnen 7 dagen zou je het resultaat moeten kunnen zien.

review | ’s nachts voor het slapen gaan heb ik dit gebruikt, zodat het goed in kon trekken. Door de kloofjes langs mijn nagels, mede door het gepulk aan de slappe nagels, was dit een fijne behandeling. Mijn huid herstelde sneller, naar mijn idee. Door het fijne kwastje bracht het snel en makkelijk aan, ik was er nog geen minuut mee bezig, ideaal! Het ruikt best sterk, een beetje muf helaas, maar trok snel genoeg in dus ik heb er geen last van gehad.

  • Nail Hardner Sensitive, 10 ml

Na de kuur van een week met de olie en cuticle verzorging kun je aan de slag met nagellak. Deze blanco nagellak bevat Algenextract wat de nagelgroei stimuleert. Het bevat geen formaldehyde en is dus erg geschikt voor gevoelige nagels. Voor het beste resultaat gebruik je deze nagellak drie weken lang, dus 21 dagen. Waarbij je begint met één laagje, de volgende dag breng je een tweede laag aan. Op de derde dag verwijder je het en begin je opnieuw met één laagje. Je krijgt dan sterke en lange nagels!

review | deze derde stap werd me iets teveel. Om elke dag mijn nagels te lakken -iets waar ik vroeger mijn hand niet voor om zou dragen- ging me nu niet lukken. Ik bracht de nagellak aan, de volgende dag een tweede laag. Dat was het. En dan na enkele dagen haalde ik het eraf en herhaalde ik het. Erg trouw heb ik deze stap dus niet gevolgd, maar wel had ik al veel profijt van de eerste twee stappen. Dit kwam ook mede omdat mijn nagels al zoveel beter aanvoelden na de eerste stappen! Dankzij deze transparante lak zien mijn nagels er al zoveel beter uit en deze nagellak maakt mijn nagels ook absoluut sterker. Plus, het ziet er ontzettend verzorgd uit dankzij de mooie glans die deze blanco lak geeft.

Herôme Nail Essentials, de drie verschillende sets

Er zijn drie verschillende sets verkrijgbaar sinds oktober 2018. Elke set bestaat uit drie producten en pakken elk een ander probleem aan. Zo zijn er verschillende problemen die kunnen ontstaan bij je nagels, die elk op een andere manier moeten worden opgelost.

1. een set voor harde, lange nagels binnen 14 dagen

2. een set voor droge en geribbelde nagels

3. een set voor beschadigde nagels na kunstnagels of medicijngebruik

over Herôme Cosmetics

Wist je dat Herome een Nederlands merk is? Het bestaat al zo’n 35 jaar en is ooit opgericht door Margreet van Roemburg. Zij ontdekte tijdens een vakantie naar Engeland het perfecte middel om van haar eeuwige nagel kwaaltje af te komen. Ze was daar zo enthousiast over, dat ze besloot het product verder te ontwikkelen en in Nederland op de markt te brengen. Herôme Cosmetics ontwikkelt alle producten zelf. Maar ook de productie en distributie wordt allemaal zelf gedaan, zowel in binnen- als buitenland. Hierdoor weten ze precies wat er met de producten gebeurd en wat er in zit! Een belangrijk detail, de producten worden niet op dieren getest. Ook worden ze niet verkocht in landen waar dat wel verplicht is!

lees ook: knap je nagellak op met Herome Colour Revival

 

 

Ik heb deze producten toegestuurd gekregen. Het is een merk wat ik al kende. Ik heb dit product eerst getest alvorens deze post te schrijven. Dat de producten gratis ontvangen zijn, heeft geen invloed op mijn mening.  

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply