herôme colour revival [review]

herôme colour revival [review]

Je nagellak zit nog perfect, er is geen uitgroei te zien maar het is wel wat versleten. Hier biedt herôme colour revival de oplossing voor en ik testte het!

Niets is zo vervelend als je nagels opnieuw te moeten lakken wanneer er een beschadiging op is gekomen, of wanneer het dof wordt. Een simpele basis coat of top coat erover heen smeren helpt wel de glans te herstellen soms, maar toch zie je dan nog van die pitjes en deukjes. Dit schijnt niet zo te zijn met dit product, de colour revival van Herôme. Ik kreeg een setje opgestuurd en mocht het testen.

herôme colour revival

Wanneer het om nagellak gaat ben ik echt een zeur. Wanneer er één chipje vanaf is, dan hoeft het van mij niet meer en moet alles eraf. Tijdrovend, maar ook frustrerend. Soms wil je gewoon je nagels even bijwerken en klaar. In mijn geval werk dat nooit, want binnen de kortste keren heb ik dan mijn nagel(s) langs de bank gehaald of tijdens het koken beschadigd. En dit alles terwijl ik dacht dat het goed droog was.

In dit soort gevallen in mijn frustratie op haar max! Met als resultaat dat ik het zelden bijwerk, maar er gewoon allemaal afhaal. Nu zou dat dus betekenen dat dat niet meer hoeft? Want ook met minder geduld voor droge nagels, of gewoonweg pech (kies maar welke optie) je kunt het dus altijd weer opschonen met dit wondermiddeltje? Ik ben benieuwd of dit werkt!

Gebruiksaanwijzing
“Breng één laag aan over de nagellak (met top coat) die één of meerdere dagen op de nagels zit. Strijk het kwastje een paar keer over de lak om krasjes te verwijderen. WOW! Alsof je nagels net gelakt zijn.”

Voor mijn teennagels is het ideaal! Deze groeien een stuk minder snel dan de nagels op mijn vingers. Ik wissel daar dan dus ook minder vaak van nagellak. Helaas wordt het wel snel dof wanneer ik schoenen draag; met open schoentjes blijft het mooier. Ook is zand en zee niet al te best voor mijn vrolijke teentjes. Ook hiervoor is dit dus een hulpmiddel, om de oude nagellak weer te doen herleven.

herome colour revival

Laten we maar gaan beginnen! Eerst lak ik mijn nagels in de kleur xx van Herôme’s Take Away Colours. Wanneer ik mijn nagels lak, breng ik altijd twee lagen aan (minimaal). In dit geval gebruik ik geen base coat. Tijdens het aanbrengen van de tweede laag ga ik natuurlijk wat ‘foutjes’ maken om te kijken hoe goed het corrigeert. Daarna breng ik de Colour Revival aan, ik ben benieuwd!

Herôme Colour Revival

 • € 11,75
 • 10 ml
 • transparant

 

herome herome colour revival

review

Wat ik zo fijn vind aan dit product, is dat het gepromoot wordt dat elke nagellak er van opfrist. Dus niet alleen één specifiek soort, of merk, zoals je dat vaak ziet. Je kunt dit dus gebruiken op elke nagellak die je draagt; en zowel op de vingers als op de teennagels. Het lijkt me dan ook ideaal na een dagje strand, want dan zijn mijn tenen er niet uit!

Daar ging ik dan, de echte test. Allereerst lakte ik mijn nagels, twee laagjes zoals ik altijd doe. Terwijl de tweede laag nog niet helemaal droog was ging ik er met een grove doek langs, waardoor het een soort relief kreeg. Ook heb ik bij één nagel er een andere nagel in gezet waardoor er een soort gaatje in de lak ontstond. Who in their right mind would do that? Maar eerlijk is eerlijk, het gebeurd me vaak genoeg dat ik bij laag nummer twee niet genoeg tijd neem om het te drogen en dit soort acties wel vaker voorkomen. Natuurlijk is deze nagellak geen wondermiddel, maar ik dacht, de ultieme heavy test!

De ultieme test, werkt de Herôme Colour Revival? Eerst lakte ik over de minst beschadigde nagels heen, dat ging prima. Ik merkte dat de nagellak er een beetje ‘stroef’ over heen ging en dat zal dus wel gezorgd hebben dat de boel weer glad werd. Toen de zwaarder aangevallen nagels, ook daar ging het goed. De nagel met het ‘gaatje’ ging iets minder soepel. Het werd eerst wel allemaal mooier en gladder, maar het gaatje werd kleiner maar ging niet helemaal weg. Ik liet het drogen en paste het nogmaals toe, het kwam goed maar werd niet perfect. Waarschijnlijk kun je het gaatje beter eerst opvullen met wat nagellak, laten drogen en dan pas de Colour Revival toepassen.

winactie! verlopen

Wil jij een Herome pakket winnen? Laat hieronder dan een reactie achter waarom je wilt winnen. De voorwaarden zijn als volgt: per persoon mag je één keer meedoen aan de winactie. Je bent 18 jaar of ouder en woonachtig in Nederland.

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

12 Comments

 • Anita H. 30 July 2018 16:54

  Ik hou van goed verzorgde nagels, met een mooi kleurtje. En ook bij mij gaat het door onoplettendheid wel vaker mis.

 • Annelies 11 July 2018 19:58

  Yeahh ik doe mee! Altijd fijn om dit soort trucs in de kast te hebben 😀

 • Wilma van ‘t Hof 5 July 2018 01:49

  Ook ik neem niet altijd de tijd om mijn nagellak goed te laten drogen. De eerste laag laat ik meestal zeer goed drogen, maar bij de tweede laag is mijn geduld vaak ver te zoeken. Met als gevolg van die “aanraak-beschadigingen”. Soms laat ik het er maar bij zitten. Maar zo af en toe moet de hele boel er weer af, en begin ik maar weer opnieuw. Mijn man is intussen al de kamer “uitgevlucht”. Oeps.
  Dat zou met dit product dus echt verleden tijd zijn. Maak daarom zeer graag kans.
  Vriendelijke groet, Wilma.

 • Kim 5 July 2018 00:37

  Oh dat zou wel een fijne lak zijn. Ik herken het wel dat je zeker weet dat je nagels droog zijn en even daarna toch de oneffenheden… En om er met een laag weer mooie nagels van te maken, wie wil dat nu niet! Zou het super vinden om dit te winnen.

 • Anica 4 July 2018 23:16

  Ik ben een nagellak addict!! En net als jij bij elk klein chipje moet het weer helemaal opnieuw. Uiteraard niet helemaal handig als werkende alleenstaande mama dit klinkt als de hemel!! Of iig een mooie oplossing

 • anky zwinkels 4 July 2018 19:21

  Toevallig gebeurde het mij weer dit weekend,moest naar een bruiloft en heb er twee uur voor uitgetrokken om mijn nagels te lakken en ja hoor ik had er toch weer een paar beschadigd dus ik wil heel graag dit produkt winnen.

 • Herôme 4 July 2018 14:49

  Wat een leuke review! En de kleur staat je prachtig <3

 • Myrah 4 July 2018 10:43

  Jaaaaa ik doe ook graag mee om mijn nagellak summer proof te houden

 • Jessica Visser 4 July 2018 09:31

  Ik was er ook zat van om telkens opnieuw mijn nagels moeten lakken na minimale (of maximale) beschadigingen. Vaak was ik zo’n 1,5 tot 2 uur bezig met het perfectioneren van mijn nagels en bijna altijd was dit binnen no time weer verpest. Ik ben daarom maar weer overgestapt naar acryl nagels en laat het lekker doen door mijn styliste. Echter heb ik nog steeds mijn teennageltjes die ik zelf moet lakken en ook al blijft het daar vaak beter en langer op zitten, de lak raakt al snel (te snel!) beschadigd. Ik ben heel benieuwd naar dit product en zoals ik het in jou blog lees is het echt een uitkomst! Ik zou het graag zelf proberen dus waag een gokje.

 • Kamini Sardjoe 4 July 2018 09:04

  Graag zou ik willen winnen omdat ik erg hou van mooie nagels maar door huishouden ze nauwelijks mooi blijven. Ik denk dat de colour revival hierbij goed zal helpen.

 • Barbara koster-sommer 4 July 2018 07:44

  Jaaaa dat is echt wat voor mij!!!
  Leuk lekker nageltjes lakken maar inderdaad bezig bijtje dat ik ben ga ik altijd te vroeg weer andere dingen doen, met als gevolg, nog steeds lelijke nagels met butsen en rare reliefjes 🙁 waar ik dan toch gewoon mee doorloop want ook wel weer te lui om het eraf te halen en opnieuw op te brengen (wat toch geen zin zou hebben want het resultaat zou niet anders zijn aangezien het gewoon weer opnieuw zou gebeuren)
  Dus ja! Dit product is op mijn lijf geschreven!!!! 🙂

 • Patrice 4 July 2018 07:40

  Oh, dat zou echt iets voor mij zijn!! Ik ben al net zo’n ongeduld als jij en heb dus regelmatig beschadigde nagels omdat ik de tijd niet neem om alles goed te laten drogen!!
  En deze zomer op vakantie in Indonesië zou het ook ideaal zijn; mooie nagels zonder al te veel moeite!

Leave a Reply