Tot voor kort gebruikte ik nooit concealer, maar sinds ik 38 én mama ben heb ik het toch echt nodig! Ik gebruik de concealer van l’Oréal: de True Match Touche Magique anti-fatigue illuminating concealer nu een jaar

Ik voelde me altijd wel gezegend met het gebrek aan wallen onder mijn ogen, maar blijkbaar is het nooit te laat om ze alsnog te krijgen. Zo’n 38 jaar lang heb ik zonder geleefd. Nu heb ik nog geen gigantische zakken onder mijn ogen hoor, maar wel echt donkere kringen. Omdat ik zelf nooit concealer droeg heb ik me eerst verdiept in de techniek van wallen verdoezelen voordat ik het product aanschafte. Ik kocht deze concealer met een 1+1 actie, zo probeer ik vaker nieuwe producten. Inmiddels heb ik er drie versleten tot de laatste druppel. Dat zegt dus wel genoeg, ik ben blij met dit product. Ik laat je zien hoe ik het gebruik!

de voordelen van l’Oréal: de True Match Touche Magique anti-fatigue illuminating concealer

  • het brengt makkelijk aan
  • smeert goed uit
  • je hebt geen extra kwastjes nodig
  • het is niet duur (regelmatig aanbiedingen)

de nadelen van l’Oréal: de True Match Touche Magique anti-fatigue illuminating concealer

  • het is verkrijgbaar in drie tinten; ik weet niet of dit bruikbaar is voor alle huidskleuren?
  • het is niet heel dekkend, wat ik fijn vind, maar als je heel veel coverage zoekt dan is dit niet jouw product

lees ook: zo verdoezel je donkere kringen onder je ogen, simpel & snel

prijs € 13,99
shop hier l’Oréal True Match Touche Magique Concealer

review ik heb deze concealer nu ruim een jaar gebruikt. Ik heb het nu voor de derde keer gekocht, dus ik kan toch wel beamen dat ik het een fijn product vind. Het brengt makkelijk aan door het kwastje. Wanneer ik het iets dekkender wil, dan laat ik het iets langer zitten voor ik het inklop met mijn vingers. Het is niet heel dekkend, maar dat is ook wat ik prettig vind. Ik breng liever een extra laagje aan, dan dat het te dik en cakey oogt. Ik draag de concealer namelijk ook op dagen dat ik weinig make up of heb en dan moet het ook mooi staan.

Je merkt echt dat het illuminating is, want ik breng het ook aan op mijn ooghoeken en bewegend ooglid wanneer ik weinig make up draag. Het geeft een frisse blik. Wat ik zelden doe, maar waar het ook geschikt voor is, voor het opvullen van andere lijntjes en plekjes. Denk aan de rode plekjes en gesprongen adertjes rondom de neusvleugels, of de plooien rondom de mond bijvoorbeeld.

op de bovenste foto draag ik niks, op de onderste foto draag ik alleen links concealer en rechts niets om het contrast te laten zien

concealer l’oreal true match

Benieuwd hoe je concealer gebruikt? Makkelijk en snel, binnen een minuut ben je klaar. Lees hier hoe:

Leave a Reply

Your email address will not be published.