We zijn enkele maanden verder en dit zijn de producten die ik op heb gemaakt

Regelmatig vertel ik je over de producten die ik heb opgemaakt. In eerste instantie was ik van plan om je maandelijks te vertellen wat er allemaal in de prullenbak verdwijnt. Eigenlijk zijn de items die elke maand op gaan er verdacht weinig.

beauty trash

Wat maakte ik allemaal op en zal ik het weer aanschaffen? Ik laat verschillende artikelen zijn in mijn vlog. Deze artikelen zijn op en van sommige heb ik hartzeer en sommige totaal niet. Er zit zelfs een product bij wat ik slechts twee keer heb gebruikt en alsnog weggooi, helemaal vol nog!

bekijk hier de video:

producten en reviews

Steeds vaker schrijf ik blogs over beauty producten. Jarenlang heb ik me verdiept in de wereld van visagie. Toen ik ging werken had ik daar gewoon geen tijd meer voor. Door de jaren heen is er heel wat veranderd en ook steeds meer te krijgen. Ik probeer wekelijks een blog online te zetten over beauty producten die ik gebruik. In mijn vlog vertel ik over meerdere producten, daar vind je ook direct een link naar (rechtsboven in beeld).

to vlog or not to vlog?

Om eerlijk te zijn vind ik vlogs maken heel erg leuk, maar er gaat ook veel tijd in zitten. Eigenlijk puur omdat ik het nog niet gewend ben. Het is dus vallen en opstaan. Ik zou het erg leuk vinden als je je abonneert op mijn kanaal, dan mis je de volgende vlogs niet. Ook hoor ik graag commentaar op het filmpje, wat vond je leuk en wat niet. Laat me vooral weten of ik dit vaker moet doen of niet en over welke onderwerpen.

Benieuwd naar wat ik nog meer heb gemaakt eerder? Lees hier mijn vorige blog:

beauty producten juli

Bekijk hier mijn vorige vlog over wat ik allemaal heb opgemaakt:

 

3 Responses

  1. Marije

    Leuke video! Zeker vaker doen.

    Ik had net als jij ineens problemen met mijn huid toen ik 30 werd. Ik gebruik nu de producten van Kiehl’s en ben daar helemaal happy mee.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.