beauty producten juli

beauty producten juli

Ik verzamelde alle beauty producten die ik juli opmaakte

Het verbaasde me om te zien hoeveel beauty producten ik op maak in een maand. Ik bewaarde ze gedurende de maand juli en neem ze met je door. Ik ben benieuwd of we dezelfde producten gebruiken?

beauty producten

Jullie weten inmiddels wel dat ik een boel passies heb. Niet alleen van mode gaat mijn hartje sneller kloppen, maar ook van mooie beauty producten bijvoorbeeld. Dagelijks gebruik ik zoveel producten en Esther van Happilyeverafterx maakt elke maand een blog over de weggegooide spulletjes. Dat vond ik zo’n leuk idee! Ik heb er zelfs een vlog over gemaakt, oeh spannend!

make up 

Het valt me op dat ik eigenlijk nooit mijn make up echt opmaak tot aan de laatste druppel, poedertje. Vaak heb ik wel een alternatief in mijn make up koffer of koop ik vast een nieuwe voor de zekerheid. Dan hou ik de andere voor als ik het ooi tong heb, of voor in mijn handtas. Uiteindelijk doe ik er dan niks meer mee. Dus ik heb besloten vaker het op te maken, helemaal op en dan weggooien. Misschien komt het omdat ik het gewoon zo zonde vind dat het op is?

beauty producten

haar producten 

De laatste jaren is mijn haar een stuk dunner geworden en ik ben daar helemaal niet blij mee. Daarom verzorg ik het extra goed, in de hoop dat het niet nog dunner zal worden. Hiervoor wissel ik regelmatig met mijn shampoo en was ik het ook niet meer elke dag. Om het uit stellen gebruik ik heel soms een droog shampoo. Dagelijkse styling doe ik met een haarlak of een texturing spray.

beauty producten

elke dag

Die elke dag producten leken me niet zo bijzonder, totdat ik in de drogist stond om nieuwe te halen. Er zijn zoveel soorten! Waarom ik nu juist deze shampoo gebruik vertel ik je in mijn vlog. Ik ben nog op zoek naar tips, dus vertel me jouw ideale shampoo en waarom?

beauty producten

Klik: ik maakte een vlog over alle producten die ik op maakte de afgelopen maand juli

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

 • Debbie 9 August 2016 08:33

  Grappig om te zien dat jij veel andere producten dan ik gebruikt. Ik heb ook de haarlak en de texturizing spray, maar die gebruik ik eigenlijk weinig.

  Producten die ik niet fijn vind geef of gooi is weg, ligt eraan wat het is. Heb pas mijn haar weer gewassen met de UniqOne balsam; afschuwelijk! Het is een shampoo en conditioner in 1, maar mijn haar voelt nu nog vetter dan daarvoor. Je moet t HEEL goed uitspoelen en blijkbaar was 10 minuten nog niet lang genoeg. Ik vind het niet fijn aanvoelen. Ken je dit product?

  • theBiggerBlog – Josine 9 August 2016 16:57

   Ja grappig he? Dat vond ik nu ook, zo verschillend! Oh nee, dat product ken ik niet eigenlijk maar ik heb niks gemist lees ik, hihi!

 • Linda 8 August 2016 18:37

  Ik gebruik ook de droog shampoo maar niet om het wassen uit te stellen ;)! Ik gebruik deze op mijn aanzet voor meer volume.
  Verder heel herkenbaar over je make up niet opmaken.. ik heb een stuk of 3 “stukjes” oogpotlood in mijn make up tasje liggen.

Leave a Reply