web analytics

Afgelopen weekend ging ik naar Liverpool, speciaal voor the Curve Fashion Festival!

In het weekend van 10 september was er een beurs gericht op plus size fashion. Deze beurs werd gehouden in het Britse Liverpool en het was zo leuk! Ik vertel je wat ik er allemaal heb gedaan. Ik ging er heen samen met Nicole van Empowering the Curvy woman, wat hebben we een lol gehad.

korte trip

Ik besloot op het laatste moment te gaan en kreeg de kans om stand by te vliegen. Je hoort dan pas op de allerlaatste minuut of je mee mag en dat was deze keer nogal stressvol want de vlucht was volgeboekt. Ik grapte nog wie gaat er nou naar Liverpool? Nou mannen gaan! Er was schijnbaar een belanhrijke voetbalwedstrijd. Nou dames, de volgende keer ga je met je vent mee want Liverpool is leuk! Shop city, vertel ik je binnenkort meer over. the Curve Fashion Festival

de beurs

The Curve Fashion Festival werd gehouden in het gloednieuwe exhibition center, wat te bereiken was binnen een paar minuten met de taxi. Er was ook een trouwbeurs, dus alleen maar dames daar! Het viel me op dat de beurs erg klein was, ik had het veel groter verwacht. Toen ik zo rondliep merkte ik dat ik niet echt iets miste, het was prima zo. Els van XL Fashionfile kon op het laatste moment niet en gaf mij de VIP kaartjes. Ik kreeg geen glas prosecco en kon zo aanschuiven bij de modeshow. Helaas viel het hele VIP een beetje tegen, maar het was toch erg leuk. Bedankt Elsie! 

the Curve Fashion Festival the Curve Fashion Festival

star struck

Als je me een beetje kent dan weet je dat ik niet snel op mijn mondje ben gevallen, maar deze keer was ik gewoon helemaal stil! Ik wist niet wat ik moest zeggen. Ja echt! Ik zag Tess Holliday staan, op enkele meters afstand. Er stonden een paar meiden in een rij om met haar op de foto te gaan, dus als echt fan ben ik ook gegaan. Het klinkt misschien suf maar ik was gewoon een beetje zenuwachtig, echt star struck dus. Gelukkig was ik bij de rest van de dames en bloggers weer mijn gewone zelf! Zo maakte ik Elvi-selfies met Hayley Hasselhoff en kletsten we wat. Later ontmoette ik ook nog een boel andere bloggers. Wat een leuke meiden, jammer dat we elkaar niet vaker zien.

the Curve Fashion Festival the Curve Fashion Festival

fashion

De meeste merken hadden items mee die binnenkort de winkels in gingen, nieuwe collecties dus. Ook verkochten ze de huidige collectie en met korting, oh wat was dat lastig. Ik had natuurlijk alleen handbagage bij me dus dat hielp me om me in te houden, het paste simpelweg niet. Uiteindelijk bleef ik over met een heleboel goodiebags! Die zie je bovenaan, bij de leukste taxi ooit. Ik laat je in een volgend blog zien welke merken ik allemaal zag, wat ze hebben hangen en wat mijn favorieten zijn! Ik kan je vast verklappen, je krijgt zin in de herfst!

the Curve Fashion Festival

4 Responses

 1. Lesley

  Wat fijn dat je het naar je zin hebt gehad. Het ziet eruit alsof het erg gezellig was. Ik zou ook zo reageren hoor als ik iemand tegen kwam waar ik echt fan van ben haha

  Reply
 2. Hanneke

  Het ziet er idd héél gezellig uit‼️…. Die Tess, toch heel leuk dat ze er was…

  Reply
 3. Debbie

  Dat lijkt me nu ook eens leuk om mee te maken! Tof dat je bent geweest. Jammer alleen dat het zo kort was denk ik he?

  Reply
 4. Francis

  Volgend jaar maar een groepsreisje van maken!! Het zag er allemaal hartstikke leuk uit!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: