preview najaarscollectie 2016 van de leukste plussize merken

preview najaarscollectie 2016 van de leukste plussize merken

Op the Curve Fashion Festival spotte ik de preview van de nieuwe collecties van winter 2016 & laat je mijn favorieten zien

De winkels stromen vol met nieuwe collecties en de herfst is in aantocht. De blaadjes vallen en het wordt kouder. Een nieuw seizoen, een nieuwe collectie. Van wat ik heb gezien op deze beurs kan ik niet wachten tot het herfst is en alles in de winkels hangt. Ik vertelde je eerder al over mijn trip naar deze beurs, dit lees je hier. Ook kun je mijn vlog bekijken door hierboven op de foto te klikken, op play.

plus size proof shoppen!

De beurs was een stuk kleiner dan ik had gedacht, maar er waren veel merken aanwezig. Sommige kende ik al, maar er waren ook enkele nieuwe. Gelukkig kon ik alleen handbagage meenemen tijdens de vlucht want anders had ik me echt niet in kunnen houden. In mijn vlog zie je mijn favoriete items. Helaas heb ik in mijn enthousiasme niet alles gefotografeerd, maar wel een boel. In dit blog is het een deel vlog en een deel foto’s. Zo’n dag vol indrukken en nieuw met filmen gaat dan niet altijd even soepeltjes, haha!

new look curve 

Een merk waar ik dol op ben is New Look Curve. Helaas hebben ze geen winkels meer in Nederland en dus shop ik dit altijd online. Eindelijk kon ik dus weer eens ouderwets winkelen en alles bekijken. De collectie heeft veel leuke casual items, zoals deze geruite blouse, maar ook veel khaki en army tonen. Daarnaast ook veel feestelijke items, met veel kant en glitters. Ik vind het zo fijn dat ze zo’n breed assortiment hebben, en on trend ook nog eens. Ik wil weer terug!

river island plus

Het is er nu ongeveer een jaar, de plus size collectie van River Island en ik vind het zo gaaf! Ik zag zoveel leuke items, waaronder ook enkele stuks die nog niet in de winkels hangen. De collectie laat vanillas zie. Van nette plisse rok met kanten details en soepele stoffen en herfstachtige prints. Maar ook nep bont zoals deze gave jas, lovertjes en glitters en feestelijke kleding. Deze laarzen zijn ook zo mooi, deze shop je overigens ook online. Dit merk is echt een verrijking voor de plussize industrie!

Een merk wat ik wel kende maar eigenlijk nooit shopte is Simply Be. Ik was helemaal weg van de collectie. Echt iets voor me, van casual stoer tot aan tuttig, meisjesachtig met glitters. Je ziet ook dat ze echt on trend zijn, iets wat ik toch mis bij veel Nederlandse merken. Nu duimen dat ze ook naar Nederland komen. Helaas is dit merk alleen te koop via Zalando op het moment, ze versturen namelijk niet naar Nederland op hun eigen webshop. Mocht je zelf naar Engeland gaan dan kun je daar shoppen, of het daar laten bezorgen.

& meer

Ik had het zo druk met rondkijken, kletsen en shoppen dat ik niet altijd foto’s heb gemaakt, stom he? Ik zag ook de merken Elvi, Yours Clothing, Anna Scholz & Bohho. Ook zag ik een paar nieuwe merken die ik niet kende, zoals wantthattrend en Top Curvy, hiervan liet ik je eerder een outfit zien, kijk hier maar.

toch liever online shoppen?  bekijk hier de volledige lijst met plussize winkels 

 

bekijk hier mijn vlog over de preview van winter 2018:

Liverpool is zo’n leuke stad & je kunt er ook heerlijk [plussize proof] shoppen:

 

shoppen in Liverpool

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply