op perstrip naar Krakau met Bonprix [VLOG]

op perstrip naar Krakau met Bonprix [VLOG]

Mijn allereerste persreis ging naar Krakau, Polen. Een geweldige city trip, georganiseerd door Bonprix. Daar hoorde natuurlijk ook een fotoshoot bij, spannend!

Wat is het een prachtige stad, Krakau in Polen. Ik wil terug!  Vorige week ging ik twee dagen naar Krakau, om de stad te zien in een vogelvlucht. Ik werd uitgenodigd door Bonprix en maakten we ook foto’s, midden op straat. Het was zo’n leuke ervaring!

Ik betrapte mezelf op enige onzekerheid toen ik erachter kwam dat ik de enige plus size fashion blogger was van alle meiden die mee deden. Er bleek later nog een Duitse te zijn met dezelfde maat, maar die heeft meer een lifestyle blog. Het maakte me best onzeker, wat ik niet in mezelf herkende. Ik hield me vast aan het feit dat ik toch was uitgenodigd so I must be doing something good?

Samen met Floortje -die ik niet eerder had ontmoet- vlogen we naar Polen. Het klikte meteen en we hebben twee super gezellige dagen gehad. Natuurlijk konden we het niet laten om ook foto’s te schieten van onze outfits. Zulke mooie straatjes, overal de tofste street art en het zonnetje aan de hemel. De perfecte combinatie!

De blouse die ik draag is maat 48 en draagt ondanks het warme weer toch heel comfortabel. Het is gemaakt van viscose en draagt dus luchtig. Ik vond de combinatie van strepen en bloemen in de print zo leuk! En de wijde mouwen maken het af. De leren rok heeft een paperbag tailleband en is ook maat 48.

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Sammie 8 June 2018 19:21

    Heb de vlog net gekeken, heel leuk om zo een kijkje achter de schermen te krijgen 🙂 leuke outfits ook en wat een hoop gave graffiti! Cool!

Leave a Reply