Op het prachtige eiland Mallorca kon ik eindelijk de hele collectie van October bekijken en passen, kijk je mee?

Geheel in mijn style gingen we op vakantie. Een super last minute, we boekten een vlucht drie dagen voor vertrek en ook hotels had ik nog niet geregeld. Het plan was om naar een nieuwe bestemming te gaan, maar dat plan mislukte. Het werd (weer) Mallorca! Een fijn eiland waar we het altijd naar ons zin hebben, dus geen slecht alternatief. Bovendien heb ik daar familie en dat is altijd fijn ze weer eens te zien.

winkelen

Mijn blog is begonnen met passion for fashion dus ook op vakantie winkel ik graag. Voorheen heb ik me nooit echt verdiept in de winkels op Mallorca, maar nu ik al het sight seeing niet meer hoef te doen kon ik me ergens anders op focussen. Shoppen! Nu was dat niet mijn doel hoor, maar het leek me wel leuk om een paar Spaanse merken te bekijken. Ik had niet veel tijd om me voor te bereiden maar ik wist nog van vorig jaar dat er een paar ketens zaten.

Palma

Met mijn Spaanse nichtje op stap in de hoofdstad van Mallorca, Palma. Wat is dat toch een mooie stad. Daar zou een October winkel moeten zitten volgens de site, maar helaas is deze er niet meer. Waar dan wel? Ik herinnerde me dat het in Manacor was, en ja hoor. Een paar dagen laten waren we in de buurt en ging ik eventjes langs.


octoberoctoberoctober


October

Sinds dit jaar is het Spaanse merk October ook verkrijgbaar in Nederland. Op de beurs heb ik de collecties wel gezien, maar altijd in kleine maatjes. De meeste winkels verkopen niet alles, dus toen ik een pilot store van October binnenliep werd ik zo blij! Een winkel die alle maten verkoopt; van maat 38 tot en met maat 54. Let wel, een Spaanse maat 54 dus ik denk dat dat een Nederlandse 50-52 is. Hierboven zie je foto’s van de winkel. De eigenaresse was zo lief en hielp me zo goed, muchas gracias! 


october

ondanks dat het 30 graden buiten was, werd ik op slag verliefd op deze blazer met gebreide mouwen, prachtig. Deze is er ook in het zwart

october

deze kleur geel vind ik zo mooi! Al was het alleen al omdat het mijn schoenen zo goed matchte die dag, haha! De jeans zit overigens heerlijk

October

deze rok was het eerste wat ik zag, wat is die leuk! Eindelijk eens iets wat gewoon goed zit


Hierboven zie je drie outfits, waar ik even snel een foto van heb gemaakt. Uiteindelijk heb ik nog veel meer aangehad, ik ben echt helemaal los gegaan, oeps! Wat me opviel is dat het echt een mooie pasvorm heeft. Vaak hebben Spaanse/mediteraanse merken een smalle snit, maar bij de vergrotingen van deze items is echt goed naar een plus size figuur gekeken. Zo zijn de armsgaten en mouwen niet te krap, valleen de tops netjes en maken ze gebruik van mooie stoffen. Ik draag hier een L of XL, terwijl het gaat tot maat XXL. Ben je niet binnenkort in Spanje maar wil je wel graag shoppen? Bij Wehkamp verkopen ze ook een deel van de October collectie, klik hier om deze styles te bekijken.

3 Responses

    • theBiggerBlog - Josine

      Ja je ik vond het ook zo mooi, maar kon me gelukkig goed inhouden hihi

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: