weetjes over mij

weetjes over mij

Laten we een beetje persoonlijk worden, hier wat weetjes over mij die je vast niet wist

Ruim een jaar blog ik en kun je me overal volgen. Nou ja, bijna overal. Ik laat je zoveel mogelijk zien wat ik doe en wat mij bezig houd. Het leek me leuk om iets meer over mezelf te vertellen. Sommige mensen denken dat mijn wereld alleen maar om mode draait, wat soms ook zo lijkt, maar niets is minder waar. Hoe ben ik hier terecht gekomen, waar hou ik van en wat zul je me nooit zien doen. Leuke weetjes over mij zet ik op een rijtje. Herkenbaar?

weetjes over mij

Mijn favoriete dier is een panda. Geen idee waarom, ik vind ze gewoon zo schattig.

Toen ik klein was wilde ik altijd dokter worden. Dus hoe kom je dan in de mode terecht? Ik wilde medicijnen studeren, maar op een gegeven moment had ik geen zin meer in vwo. Ik zocht een paar studies en schreef me in. Na alles enkele dagen te hebben gedaan besloot ik door te gaan met International Fashion Management op het AMFI in Amsterdam waar ik mijn Bachelor’s diploma behaalde in Garment Technology.

weetjes over mij

Vroeger speelde ik niet echt met poppen. Ik was er wel dol op, want ik kleedde ze aan, deed het haar en ik maakte zelfs de kleertjes van restjes stof die mijn moeder over had na het naaien van mijn kleding. Eigenlijk was ik altijd dus al met mode bezig zonder het me te realiseren.

Ruim 12 jaar ben ik al samen met Dennis en mijn grootste droom is om ooit te gaan trouwen. Eigenlijk draait het allemaal om de jurk natuurlijk, oh ja en om Dennis, oeps!

Ik heb een oudere zus en broer, ik was de jongste. Ze zijn beide een stuk creatiever dan ik. Ik ben meer de nerd geloof ik, haha!

weetjes over mij

En, verrast? Ik ben benieuwd wat je het meeste verbaasde!

One Response

  1. hanneke

    Jij bent echt ook heeeeel creatief hoor!!! Alleen al je blog volgen is het bewijs van creativiteit…….Super leuk!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.