tea topics met Margo

tea topics met Margo

Wat kan een middagje theeleuten ontzettend leuk zijn, tea topics met Margo

Ergens tijdens de Kerstvakantie -ik ben de dagen een beetje kwijt van die periode- sprak ik af met Margo van hetismarg.nl om outfit foto’s te maken. We hadden grootse plannen, maar het is uiteindelijk bij een outfit post gebleven vanwege de dikke mist. Deze outfit was de prachtige glitterjurk die ik droeg op tweede Kerstdag en vind je hier terug. Het was koud en we besloten een theetje te gaan drinken.

theezakjes

Enige tijd terug maakte ik een vlog over de theezakjes van Pickwick. Op elk zakje staat een vraag. Helaas was deze video mislukt en kon ik er geen vlog van maken voor jullie, dus ik besloot het maar te laten gaan. Toen Margo aan kwam lopen met d’r doosje thee bedacht ik me dat we het nog eens konden doen, maar dan samen. Ik vond mijn idee echt briljant, maar blijkbaar heeft Margo zelf een dergelijk tea topic vlogje al een jaar geleden gedaan. Wat een toeval! Maar wel heel leuk, dus deden we het alsnog.

lol

Wat hebben we gelachen! Hierboven kun je de hele vlog bekijken, klik op play bovenaan in de foto en het filmpje speelt af. Enne, vond je het leuk, geef ons dan een duimpje om hoog -zoals dat heet- of abonneer je op het kanaal en dan blijf je altijd op de hoogte!

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • sammie 10 January 2017 10:52

    Wat leuk dat jullie samen zo’n gezellige dag hebben gehad! Ik vergeet die thee vragen eigenlijk altijd te lezen.

Leave a Reply