plussize street style boek Plus+ [en ik sta erin!]

plussize street style boek Plus+ [en ik sta erin!]

Een boek met inspirerende curvy girls, street style van over de hele wereld: Plus+

Ik moest even knipperen met mijn ogen, meer dan eens, of ik het nu goed gelezen had. Een tijd geleden ontving ik een mail van Bethany Rutter, ook wel bekend als archedeyebrow of ze foto’s mocht ontvangen voor haar boek. Of ik dat wilde?

Ik was compleet verrast, flabbergasted en ook nog eens trots tegelijk! Gisteren ontving ik het boek, wat nu overal verkrijgbaar is, onderaan de pagina vind je de shop links. Natuurlijk zei ik ja, al vond ik dat best lastig. Ik wist namelijk niet waar het boek over ging, of er veel tekst en uitleg aan te pas zou komen of niet. Ze vertelde dat het een boek zou worden vol met inspiratie voor vrouwen, door plussize vrouwen. Perfect!


Plus+


Het komt niet veel voor, curvy vrouwen in de media. Toch komt het de laatste tijd steeds vaker voor, in de bladen, op de catwalk maar ook op tv. Ergens moet de eerste stap gezet worden, door het goede voorbeeld te geven. In dit boek zie je zo’n 100 vrouwen die niet een standaard maat of verhouding hebben, je ziet vrouwen die zichzelf durven zijn.

Style inspiration for everyone, no matter your size.

Waar ik ontzettend blij van wordt is de quote die achterop het boek staat. Style inspiration for everyone, no matter your size. Het boek staat vol vrouwen met allerlei maten, verhoudingen, lengtes. Elke vrouw is anders, net zoals in het ‘echte’ leven. Je kunt iemand altijd inspireren, daar hoef je niet dezelfde maat voor te hebben en daarom vind ik het zo mooi geschreven. De ondertitel van het boek is dan ook style inspiration for everyone.

Be inspired by 100 of the very best plus-size street style images from around the world. Plus-size fashion is daring, experimental and deeply personal. There’s no longer any shame in not fitting the traditional ideals of beauty, as proven by Gabi Gregg, Tess Holliday, Beth Ditto and thousands of bloggers and models acround the world. The online plus-size fashion community is loud, international and confident. Millions of #ootd photos are shared everyday, showing off amazing style and beautiful people. Plus+ gathers together the very best, and celebrates all shapes, sizes and aesthetics – a beautiful, sharply designed, glossy collection to inspire everyone, plus-size or otherwise.

Wat ben ik trots om tussen deze mooie vrouwen te staan, in dit boek. Wat me opvalt tijdens het bladeren, dat er zoveel verschillende types zijn! En ook ontzettend veel verschillende styles. Het boek is veel leuker geworden dan ik dacht, vooral lekker veel ‘plaatjes kijken’. Ook heeft iedereen zijn eigen verhaal(tje) erbij gezet, waardoor je de achterliggende gedachte leest van hun outfit of style.


Plus+

Plus+


Toen het boek binnenkwam pakte ik een kop thee en ging ik enthousiast alle pagina’s langs. Ik las het mooie voorwoord van Nicolette Mason en het verhaal van Bethany zelf waarom ze dit boek wilde maken. Elke bladzij bekeek ik vol enthousiasme. De meiden die ik al jaren volg, de meiden die ik pas net ontdekt heb, maar ook meiden die ik nog helemaal niet kende. Een boek vol inspiratie, en meer dan alleen mode.

Ik voel me trots, om deel te mogen zijn van dit boek maar ook van deze beweging. Sinds kort deel ik mijn foto’s op social media met #itstartswithyou en dat sluit ook perfect hierbij aan. Door het goede voorbeeld te geven, zullen anderen (hopelijk) volgen. Daarmee bedoel ik niet zozeer mode en materialisme, maar houden van jezelf precies zoals je bent. Jezelf accepteren, maar ook waarderen door je mooi aan te kleden en goed voor jezelf te zorgen. Op elk gebied.

Plus+ is verkrijgbaar op Amazon [klik hier] of via Bol [klik hier]

 

mijn verhaal over body positive zie je hier terug:

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

7 Comments

 • Sheila 15 March 2018 14:52

  Ik bedacht me vandaag dat ik al een tijdje jouw blog niet heb bezocht (sorry). Dus ga even bij lezen. Maar dit is super gaaf, zeg. Wat een eer en het is mega leuk dat je inspirerend bent voor de curvy modellen. Heel gaaf om jezelf terug te zien in een boek, samen met vrouwen van de hele wereld. Ja, heel leuk. Ik vind het super tof voor je.

 • Josine Wille 24 February 2018 23:04

  Hi Jenn, is het zeker! Leuk om vrouwen van over de hele wereld te zien!

 • Jenn 20 February 2018 10:15

  Klinkt als een inspirerend boek, en wat gaaf dat je er ook in staat!

 • Eveline Fleur 16 February 2018 09:09

  Wat een mooie woorden meis. Het is inderdaad ontzettend belangrijk om van jezelf te houden! Zo leuk dat je voor dit boek gevraagd bent. <3 Lekker van genieten hoor <3

 • Anne-Marie 15 February 2018 17:27

  Wat gaaf! Mooie spread geworden.

 • Josine Wille 15 February 2018 13:51

  THNX! Was echt zo verrast <3

 • marleen 15 February 2018 11:28

  SUPER! Heeel erg meer dan verdiend 🙂 <3

Leave a Reply