SEARCH

persoonlijk blog #2

persoonlijk blog #2

Hoe was mijn week en waar kijk ik naar uit? Tijd voor een persoonlijk blog #2

Zoals ik een tijdje gelegen aangaf ik mijn blog over leuke feitjes zal ik vaker een update geven. Wat heb ik gedaan, wat staat er in de planning en waar kijk ik naar uit? Een kijkje in mijn leven! De laatste paar maanden is het gekkenhuis. ’s Morgens mijn blog posten, dan naar werk en vervolgens weer ’s avonds allerlei andere afspraken. Leuke dingen, dat gelukkig wel maar ik begin langzamerhand wel eens behoefte te krijgen aan niks maar hoe doe je dat?

passie

Bloggen is mijn passie en waneer ik ook maar even tijd heb dan vliegen de ideeën door mijn hoofd en spring ik het liefst meteen achter de computer. Oh nee denk ik dan, slapen moet een mens ook. De vorige twee weekenden was ik stomverbaasd dat ik geen afspraken had staan. Had ik dan eindelijk niks gepland? Wat fijn! Wat heb ik genoten. Geen wekker, geen afspraken en alleen maar leuke dingen doen samen met Dennis. Natuurlijk kon ik het niet laten om nog een paar foto’s voor mijn blog te schieten, die zie je snel.

to blog or not to blog 

Laat ik beginnen met zeggen dat ik dol ben op bloggen. Het lezen van jullie reacties en de discussies die er ontstaan geven me echt energie. Helaas realiseert niet iedereen zich hoeveel tijd er in een blog gaat. Om een voorbeeld te geven, wanneer ik een outfit post wil maken dan heb ik eerst de set uitgekozen, dan tut ik me op en dat duurt nu eenmaal iets langer dan mijn alledaagse mascaraatje en vervolgens zoek ik een leuke plek op om te fotograferen. Ondanks dat we er steeds iets beter in worden, het kost zo maar drie kwartier tot een uur voordat we klaar zijn. Daarna moet het blog nog geschreven worden, de foto’s in juiste formaat gesneden en geplaatst worden.

Al met al heel veel werk, soms met weinig resultaat, want ja ik ben nogal veeleisend he? Andere posts kosten weer meer ‘zoek’ tijd naar de juiste plaatjes en shopping tips. En dan zijn er van die dagen dat ik me afvraag of dat materialisme wel normaal is? Dat alles om mode en trends draait. Bom. Brussel. Oh ja, het echte leven. Waar hebben we het eigenlijk over? Het bloggen over fashion klinkt dan opeens bespottelijk en dat idee kan dan overweldigend zijn gezien al mijn harde werk die ik erin stop. Toch denk ik dat ik nog maar even door blog. Ik heb jullie nog zoveel te melden.

de leuke momentjes

Net toen ik in dat dipje zat en dacht dat niemand mijn blog las gebeurden er twee leuke dingen op social media. Het klinkt misschien belachelijk -of zelfs erger- ik klink misschien als een kleuter maar goed, ook volwassenen kunnen nog steeds zulke pleziertjes beleven. Oke, dus wat is er gebeurd? Wat is er nu zo bijzonder? Afgelopen week heb ik op iets gereageerd op twitter en ik kreeg een like van niemand minder dan Tess Holliday.

Ja, ik weet het, het is maar een like maar het was een happy-momentje voor mij. Laat me maar.. Daarop volgende nog zoenmomentje toen ik mijn my instagram account bekeek en zag dat twee van mijn A-list favorites mij volgenden. Mij? De -ik ben net begonnen met bloggen, oh nee toch alweer een tijdje- ik? Beth Ditto en Manon van chicwithcurves klikte toch echt de “follow” button en maakte mijn dag helemaal goed. Tja, als ik zeg dat ik persoonlijk wordt dan wil ik je natuurlijk wel laten weten van welke idiote kleine dingetjes ik helemaal blij kan worden.

personal            personal

leuke dingen die komen gaan

Wat staat er gepland voor de komende tijd? Natuurlijk kun je me Zondag 10 April vinden in Dordrecht bij de Shop My Closet. Hier verkopen verschillende bloggers hun leuke kleding en accessoires. Deze keer wilden we meer variatie in de maten dus als het lukt kun je shoppen in maten 38-56! Daarnaast ben ik gevraagd om een modeshow te lopen voor 44&More. Vandaag ging ik outfits passen en er zitten hello gave items tussen! Iedereen mag komen kijken. De show is er op zaterdag 2 April in Sassenheim, dan ben ik er helaas niet. Wel zie je me op de modeshow van zaterdag 9 April in Aalsmeer. Best wel spannend hoor, zo’n showtje lopen maar wel heel leuk. Dus komt allen! Ik verwacht ook nog een paar pakketjes, inmiddels zijn die van MS Mode en Yours Clothing al binnen, die van H&M die ik had besteld kwam net aan! Dus blijf me volgen..

personal

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

12 Comments

 • Nicole 3 April 2016 07:00

  Wat heb ik met een glimlach je artikel gelezen! Ik heb net je site ontdekt, maar ben nu al fan van je! (Je hebt een erg mooie blog, ga vooral zo door!)

 • LifeStyleTalks 30 March 2016 12:10

  Mooie blogpost! Er verscheen een glimlach op mijn lippen toen ik deze post las. Het is allemaal zo herkenbaar… De vele geïnvesteerde uurtjes… en dan ineens een like of een follow. Het doet je even zweven… en doorgaan. 🙂

 • Anne 29 March 2016 16:25

  Hallo!
  Ik heb met plezier deze en ook al vele andere blogs van jou gelezen! Het staat in de planning om naar het shop my closet event te gaan, wie weet ontmoet ik je daar!
  Wat mij betreft, vind een mooie balans tussen bloggen en ontspannen. Maar ga zeker door met bloggen!

  • theBiggerBlog – Josine 30 March 2016 19:53

   Hoi Anne, ja dat is ook mijn plan. Bedankt voor je tip. Het lijkt me gezellig om je te zien op 10 april! Liefs josine

 • Jeanet 28 March 2016 09:42

  Lieve Josine, Bloggen over fashion is nooit bespottelijk! Het is een heerlijke en fijne afleiding voor juist de verschrikkingen zoals die in Brussel en in de rest van de wereld plaats vinden! Ik en ik weet zeker ook veel anderen vrouwen, genieten van je Blogs en zien zeker wat een werk en passie je daar in stopt. Blog ajb nog een poos door. Ik wens jou en je lief nog een fijne 2e Paasdag toe.

  • theBiggerBlog – Josine 30 March 2016 19:52

   Dankjewel voor je lieve woorden Jeanet, doet me erg goed. Ik pak het even anders aan, wat rustiger, maar blijf bij je. Liefs josine

 • Margo 28 March 2016 09:36

  Leuk stukje zo! Snap je struggels maar fijn dat je blijft doorgaan. Je hebt een hoop te bieden!

 • Aniet 28 March 2016 08:07

  Hi Josine,
  Ik geniet altijd van al je blogs en outfits en ik ben niet de enige!Blijf daar vooral mee doorgaan, ondanks alle narigheid in de wereld!
  Fijne tweede Paasdag!

Leave a Reply