Fotoshoot bij Zizzi

Vorige week deed ik mee aan een fotoshoot bij Zizzi, in hun winkel in Nieuwegein. Nog nooit eerder heb ik een fotoshoot gedaan op zo’n manier!

Meerdere merken hebben dit al eens gedaan, hun klanten uitgenodigd om een fotoshoot te doen met een professionele fotograaf. Je krijgt kledingadvies van de verkoopsters en je draagt kleding van het desbetreffende merk. Ik vind Zizzi een leuk merk en wilde al graag eens een kijkje nemen in een van de winkels, dus dat deed ik.

outfit 

Na een warm welkom in de winkel met jus d’orange en bonbons mochten we een outfit uitkiezen om te passen. Ik wilde eens wat anders dragen, iets wat ik normaliter niet zo snel zou kiezen. Het werd paars, een kleur die ik nooit draag en eigenlijk niet van hou. Na een paar combinaties en jeans te hebben gepast, was de outfit dan eindelijk compleet. Jammergenoeg was nog niet de hele collectie aanwezig, maar in deze outfit voelde ik me goed.


Fotoshoot Zizzi

alles er op en er aan

Als je outfit compleet is ga je ‘de make up in’. Er stond een visagiste klaar om je mooi(er) te maken, een poedertje hier, een glossje daar en klaar voor de shoot. Achter in de winkel stond een professionele fotograaf klaar om foto’s te maken. De jongen die de foto’s maakte was erg attend en wist heel goed hoe hij een vrouw mooi op de foto moet zetten. Ik voelde me meteen op mijn gemak, wat mij best verbaasde.

Fotoshoot bij Zizzi

combinatie

De jeans is echt zo’n item die je niet meer uit wilt doen, zat heerlijk. Super stretch en niet te hoog in de taille, want dat zit mij niet lekker. Wel net weer hoog genoeg om mooi het buikje te verdoezelen. Op de jeans draag ik een gebloemde blazer, met daaronder een satijnen top. De top is overigens ook erg leuk om alleen te dragen, de achterkant heeft een open stuk en een tape over de schouders met kraaltjes erop geborduurd.

Fotoshoot bij Zizzi

de foto’s

Hier een foto van de hele outfit. Helaas is de foto van bovenaf gemaakt en lijk ik 1.40 m (in plaats van mijn 1.70m). Wel is alles te zien, blazer, top en jeans. Zo vond ik wel meer poses niet helemaal ‘mijn ding’. En dan het moment van de waarheid, waneer je je foto’s te zien krijgt op een groot scherm. Sommige foto’s vond ik erg leuk, maar sommige iets te geposeerd. Al met al vond ik het een leuke ervaring!

zizzi fotoshoot

het effect

Stomverbaasd was ik toen ik de reacties van sommige dames zag: tranen van geluk! Wat mooi om mee te maken, dat vrouwen stomverbaasd zijn hoe prachtig ze zijn. Zo zie je maar, wat een goede fotograaf en wat styling tips voor een vrouw kunnen doen. Hopelijk gaan meer vrouwen dit een keer doen, het is zo leuk om een paar mooie foto’s van jezelf te hebben zoals je nu bent. Gewoon mooi!

zizzi

Een leuk merk, een leuke winkel. De maten bij Zizzi gaan van 42 tot 56. Shop jij wel eens Zizzi kleding?

 

 

 							

4 Responses

 1. Marja Zeegers

  Erg leuk stukje van je fotoshoot bij Zizzi…..
  Het is inderdaad mooi om te zien, dat de dames meer zelfvertrouwen krijgen door goed advies en goede kleding…

  Reply
  • admin

   Ja he Marja. Heb jij het ook gedaan, zo’n shoot? ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: