een reactie van H&M

een reactie van H&M

Vorige week schreef ik een brief aan Hennes & Maurits om mijn frustratie uit te spreken over de pasvorm van de H&M+ afdeling. Vandaag kreeg ik een reactie van H&M!

Normaliter zou ik nooit een brief schrijven aan een merk dat ik niet tevreden ben met hun product. Eigenlijk denk ik dan meteen dat het aan mij ligt en dat andere mensen erg blij zijn met dat product, wie ben ik dan om te gaan zeuren? Maar nadat ik mijn frustratie op social media had gedeeld, kreeg ik toch wel heel veel reacties van anderen die ook gefrustreerd waren over de pasvorm van H&M+. Sommigen kwamen zelfs gewoon niet meer in de winkel! Dus schreef ik ze een brief vorige week.

Het onverwachte gebeurde: ik kreeg een antwoord op mijn brief van de marketing afdeling van H&M. Ik was dolgelukkig. Ook al was het niet helemaal het antwoord waar ik op gehoopt had, er was toch iemand geweest die de moeite had genomen om mijn brief te lezen en te beantwoorden. Respect!

a reply from H&M

Hopelijk lezen de mensen bij design en pasvorm ook deze brief. Ik blijf hopen op een verandering. Er zijn tegenwoordig zoveel merken die grote maten collecties hebben met wel een goede pasvorm, dat ik blijf hopen dat H&M daarin mee zal gaan. Waar ik echt op hoop is dat de hoofd design een minuutje tijd neemt -minuutjes zijn schaars op die afdelingen weet ik- om mijn brief te lezen. Alleen zij zullen inzien dat mijn brief gebaseerd is op technische feiten en niet zomaar een mening van een volle klant. Duimen dus!

thank you H&M

 • lees mijn brief aan H&M hier terug:

een brief aan H&M

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

9 Comments

 • Esther 3 March 2015 14:41

  Wat netjes dat ze reageren! Ik weet niet of er werkelijk waar iets aan wordt gedaan, maar ze zullen het vast en zeker verwerken haha. Als de andere mensen die niet tevreden zijn ook een brief sturen heb je misschien meer kans?! 🙂

 • come-moda 3 March 2015 14:37

  Wow erg netjes!

 • Nicky 3 March 2015 12:14

  Hmm, mij komt het over als een reactie om toch maar te reageren, zodat je hen dat ook niet nog kan verwijten. Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt!

 • Kimberley 3 March 2015 12:02

  Wat netjes dat ze reageren. Na het vorige artikel te hebben gelezen van je dacht ik, tja daar reageren ze toch niet op! Maar ik vind het netjes dat ze “zeggen” dat ze eraan gaan werken haha.

 • admin 3 March 2015 11:31

  Dank je Yasmine! ♥ theBiggerBlog – Josine

 • Yasmine 3 March 2015 11:30

  Erg netjes dat zo’n grote keten toch de tijd neemt om te reageren! Misschien wordt jouw klacht wel niet rechtstreeks aangepakt, maar het is dankzij mensen als jij die de moeite nemen om überhaupt een klachtenbrief te schrijven dat ze zich bewust worden van het probleem, en zo draag je indirect wel bij aan een oplossing. Dus top dat je dit hebt gedaan!

 • admin 3 March 2015 11:27

  Ach, ik verwachtte dit antwoord al niet 🙂 Dus gezonde hoop! ♥ theBiggerBlog – Josine

 • wil nijdam 3 March 2015 11:21

  hoi,
  Ik denk niet dat je meer mag verwachten dan dit antwoord.
  Het is op zich al heel netjes dat je zo snel respons hebt gekregen.
  Ze ontkennen het probleem niet,en ze sturen het door naar de desbetreffende afdeling.
  Prima gedaan van jou en van hen en laten we hopen op verbetering.

 • wil nijdam 3 March 2015 11:21

  hoi,
  Ik denk niet dat je meer mag verwachten dan dit antwoord.
  Het is op zich al heel netjes dat je zo snel respons hebt gekregen.
  Ze ontkennen het probleem niet,en ze sturen het door naar de desbetreffende afdeling.
  Prima gedaan van jou en van hen en laten we hopen op verbetering.

Leave a Reply