De laatste maand van 2016 zijn drukke dagen

Ik ben vast niet de enige, wanneer ik vertel dat het ontzettend druk is tijdens deze dagen. December is dan ook wel de leukste maand van het jaar. Het is een groot feest! Eerst Sinterklaas, al doe ik daar niet veel aan dit jaar. Volgende week vrijdag ben ik jarig en daarna kijken we uit naar Kerst. Ik ben dol op de Kerstdagen, maar hou helemaal niet van Oud & Nieuw. Het liefst ga ik dan ook gewoon weg. Dat roep ik al jaren maar komt er nooit eens van.

planning

Dat is misschien wel het ergste, al die plannen. Dat zou ik eens wat minder moeten doen, maar dat lukt niet. Ondanks dat ik nooit zo van de goede voornemens ben, ga ik toch minder plannen en meer spontaan doen. Hopelijk lukt dat. Het spontane werk zal dan wel geklokt moeten worden, want anders zit ik straks elke dag tot 3:00 uur ’s nachts aan mijn blog. Het werk is nooit af. Vorige week heb ik dan een paar blogs overgeslagen. Ik kwam er niet aan toe en schrijf liever een goed blog, dan maar een halfbakken iets.

werk

Ook ben ik van plan een nieuwe baan te vinden in 2017, of misschien een andere plan op te zetten. Ik heb geen idee hoe het zal lopen, maar ik ben er van overtuigd dat het allemaal goed komt. Een nieuwe baan vinden in December is -in mijn vak- altijd lastig. Ze zijn allemaal balansen aan het opmaken en ondertussen druk met de nieuwste collection opzetten voor Chinees Nieuw Jaar. Geen probleem, ik solliciteer gewoon rustig door en wacht het af.

voorpret

Gezien alle commotie rondom Sinterklaas heb ik dit jaar besloten dat gewoon over te slaan. Langzaam ben ik al begonnen met wat leuke Kerst dingetjes in huis en volgende week ga ik dan ook de kerstboom optuigen. o leuk, op die rot lampjes na dan. Daar heb ik altijd ruzie mee. Misschien ook maar tijd voor mijn lelijke Kersttrui! Hier vast een voorproefje op mijn blog over mijn nieuwe aanwinst.

drukke dagen

feestdagen

Wat zijn jouw plannen voor de feestdagen? Ik weet dat het nog een paar weken duurt hoor, maar ik heb er zo’n zin in! Ik ben al druk bezig met cadeaulijstjes, de leuke webshops afspeuren en bedenken wat ik zal maken voor het Kerstdiner. Wat klinkt dat allemaal burgerlijk he? Ik hou er van. Ik ga Kerstavond naar de Grote Markt in Haarlem, waar er rond 23:00 uur een Kerst karaoke is. Altijd zo gezellig! De eerste Kerstdag vier ik samen met mijn vriend en onze familie. Wel zo gezellig, en.. met cadeaus!

volgende week

De komende week heb ik weinig bijzonders gepland, behalve jarig zijn! Normaal heb ik daar ontzettend zin in, maar dit jaar niet. Ik word 35 en dat vind ik zo vreselijk. Kon ik de klok maar terugdraaien. Nee, dan mis ik dingen. Konden we de klok maar stilzetten, dat is beter! Wat ik verder ga doen? Af en toe help ik een vriendin met haar Pop-Up Shop, waar ik dan ook in het weekend werk. Zo leuk om te doen. Dus, mocht je 16-18 December in Amsterdam zijn kom je dan langs? We verkopen de aller- allerleukste cadeautjes uit Amsterdam West.

wat zijn jouw plannen voor deze week?

One Response

  1. Thebeautyblognl

    Goed dat je ook eens wat blogs overslaat girl! En bij mij staat de kerstboom al… oeps! Haha! Ik wens je een hele fijne decembermaand! Xoxo

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.