Altijd al eens mee willen doen aan een modellenwedstrijd met je curves? Grijp dan nu je kans en doe mee aan de Curvy Model by Ulla Popken!

Wat zijn er toch veel prachtige vrouwen met curves. Ulla Popken is het daar mee eens en organiseren een modellenwedstrijd! Er zullen twee castings zijn in Nederland en ik ben er bij. Dus geef je snel op, waar wacht je nog op?

de castings

Er zullen twee castings plaats vinden in Nederland, namelijk in Rotterdam en in Apeldoorn. Wanneer je je hebt opgegeven wordt je op de datum -zoals hieronder vermeld- verwacht. Je haar en make up worden gedaan door een professioneel team. Ook krijg je persoonlijk advies en zul je je presenteren aan de jury, waar onder andere ik in zal zitten. Het lijkt me dan ook ontzettend leuk om je daar te ontmoeten!

Uit alle aanmeldingen worden er 60 dames gekozen die kans maken om de Curvy Model by Ulla Popken te worden. Door middel van stemmen wordt er bepaald wie er doorgaat. Er worden drie kandidaten uitgekozen op 1 oktober, die vervolgens naar Hamburg mogen voor de finale. Daarnaast worden er in totaal 3 kandidaten gekozen door de vakjury, waardoor er totaal zes finalisten zijn. Deze finale vindt plaats in Hamburg op 13 oktober.

data

 • donderdag 6 september 2018 casting Rotterdam in de winkel van Ulla Popken Van Oldenbarneveltplaats 408-10 van 12:00 – 18:00 uur
 • vrijdag 7 september 2018 casting Apeldoorn in de winkel van Ulla Popken Deventerstraat 7a van 12:00 – 18:00 uur
 • zaterdag 13 oktober 2018 in Hamburg, alleen voor de zes finalisten 

Lees op de website van Ulla Popken meer over deze wedstrijd en de algemene voorwaarden.

de finale

Wat kun je allemaal verwachten van de finale? Natuurlijk een onvergetelijke dag inclusief een hotelovernachting in Hamburg. Daarnaast krijg je een professionele styling, zowel je outfit als haar en make up worden gedaan door een team. Je kunt proeven hoe het is om model te zijn, met een catwalk training van de bekende choreograaf Peyman Amin. Er zal een spetterende finale show worden gehouden met meer dan 400 gasten op een waanzinnige locatie. Ook zullen er speciale VIP gasten en jury leden aanwezig zijn, al met al een geweldige ervaring!

hoe doe je mee?

Om mee te doen ga je naar de website van Ulla Popken, de directe link vind je hier. Zorg dat je een duidelijke foto upload, waar je volledig op te zien bent. Maak de foto niet van boven of van onderen, gebruik ook geen bewerkingsprogramma’s want die heb je ook niet tijdens de wedstrijd. Zorg dat je gewoon jezelf bent, dan ben je al mooi genoeg. Naast je foto willen we ook graag wat meer over je lezen, dit kun je eronder bij schrijven. Wat je precies kunt winnen is niet niks! Je leest het allemaal hieronder:

curvy topmodel by Ulla Popken

 

voorwaarden

Wil je meedoen? Lees dan echt even de voorwaarden goed door. Hierin lees je alles over de rechten die je hebt over de foto’s die worden gemaakt en zo nog veel meer belangrijke informatie. Een paar belangrijke punten zijn: je bent 18 jaar of ouder en draagt minstens maat 42, je bent niet werkzaam bij Ulla Popken. Je woont in Duitsland, Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Oostenrijk, Polen, Zweden, Zwitserland of Engeland. Het maakt niet uit of je klant bent bij Ulla Popken of niet, ook hebben je aankopen geen invloed op de uitkomst.

Ja je leest het goed, alle maten vanaf 42 zijn welkom, maar ook alle leeftijden en lengtes. Hoe leuk is dat! Hopelijk meld je je aan, want het lijkt me geweldig om al jullie mooie vrouwen te mogen bewonderen!

banner

5 Responses

 1. Ellen

  Hoihoi!
  Klein vraagje, ik heb me dus online opgegeven Maakt het dan iets uit naar welke casting ik ga, aangezien ik hier niets voor heb hoeven doorgeven bij de inschrijven? Ik woon namelijk bij allebei niet in de buurt maar ben er wel voor bereid om te reizen.
  Ik heb er enorm veel zin in!
  Dankjewel alvast!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.