Wat is er nu leuker dan bloopers & een flinke dosis zelfspot? Trek je lolbroek en je grapjas maar aan, je kunt me ongegeneerd uitlachen.. en ik lach met je mee!

Eerlijk is eerlijk, ik doe mijn best om mooie foto’s te plaatsen. Zowel product foto’s als van mezelf. Oh nu kan ik je een geheimpje verklappen, ik ben totaal niet fotogeniek. Sterker nog, ik ben het voorbeeld dat oefening baart kunst. Dus wat is er nu beter dan een beetje zelfspot, klaar voor de top 10 bloopers?

Wat is het geheim? Gewoon doen en heel veel foto’s maken. Zei ik al veel? Dan nog meer! Wanneer ik foto’s ga maken heb ik een bepaald beeld in mijn hoofd, hoe ik het wil hebben. Maar ik ben natuurlijk niet de fotograaf, niet de stylist, nee ik ga op de foto. Hoe het dan in zijn werk gaat? We schieten een paar foto’s, ik kijk wat ik ervan vind en dan gaan we door of passen we het aan. Zodra de setting dan helemaal in orde is kan nog van alles misgaan. Mijn gebrek aan fotogeniek zijn, maar ook toevallig net een windvlaag die voorbij komt of dat blijkt dat ik lippenstift op m’n tanden heb of zo.

Het levert soms echt hilarische beelden op. Van een boze en geïrriteerde kop, tot aan uitbundig lachend en zelfs met bepaalde expressies die ik niet nog eens na zou kunnen doen. In de loop der tijd zijn er aardig wat van zulke foto’s. Toen ik onlangs mijn harde schijf ging opruimen en besloot ook het een het ander weg te gooien, kon het niet laten om deze idiote foto’s te verzamelen. Met een flinke dosis zelfspot kondig ik dan ook deze prachtige blooper’s aan. De meest uiteenlopende plekken, outfits maar ook fotografen.


10 Op de laatste plaats, want de foto is niet zozeer een blooper maar het moment wel! Terwijl ik midden op straat, ergens in Delhi nog even snel mijn outfit wilde fotograferen voordat het donker zou worden. Deze traktor vol met mannen kwam voorbij en bleef toeteren. Erg hilarisch!

bloopers

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


9  Niet een echte blooper, maar wel heel onflatteus. Mijn Angry Bitch Face vastgelegd. Ik heb geen idee wat ik hier aan het doen was, of wat ik dacht. Het lag zeker niet aan het moment of de fotograaf, want die dag hebben Edith en ik ontzettend veel lol gehad. Zo zie je maar, sommige momentopnames kunnen ook gewoon heel lelijk zijn.

Bloopers!

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


8 Het eerst wat ik mij opkomt als ik deze foto zie? Annie de Rooij! Of niet dan, jemig! Ik ben altijd erg dankbaar voor mijn fotografen, maar soms kunnen ze dat vingertje ook eens niet gebruiken?

bloopers

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


7  Wanneer je denkt heel charmant je haar te laten dansen in de wind, maar je eigenlijk eruit ziet als een zonnige nekhernia. Het was bedoeld als een actie foto, waarbij ik decadent langs de balustrade van het strand loop terwijl de zon bijna ondergaat. Zie je het verschil? Ik kan er hard om lachen.

blooper

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


6 Met regelmaat spreken mensen mij aan terwijl wij foto’s aan het maken zijn. Ik vind dat altijd erg leuk, want mensen zijn vaak enthousiast en positief. Daar hou ik van! Hier was ik in -zo te zien- niet al te serieus gesprek met iemand die voorbij kwam. Toch fijn, zo’n foto (not)!

Bloopers!

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


5  Soms vergeet ik wel eens dat ik gewoon midden op straat sta, terwijl we foto’s maken. Ik voel me natuurlijk niet ontzettend op mijn gemak om en public foto’s te maken. Onder het kopje let’s get it over with ben ik dan geneigd om op te schieten. Daar hoort dus ook op straat omkleden bij -ja, je leest het goed- maar dus ook simpele acties als schoenen veranderen en dan heel charmant ze ophijsen. Let vooral op de mimiek!

Bloopers!

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


4  Tijdens de laatste minuten van de zon op een herfstachtige dag, sta je fierce te zijn voor de deur van een kerk. Niet alleen mijn haar waait alle kanten op, maar ook mijn -toch al iets korte- rokje kan er ook wat van.

Bloopers!

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


3 Als een viswijf op de markt roep ik iets. Denk ik. Ik kan het me niet herinneren, ik kwam ook niemand tegen die ik kende en iets roepen kan ik me ook niet herinneren. Geen idee waarom ik dit gezicht trek? De stand van mijn ogen lijkt ook alsof ik zojuist door een wesp gestoken ben en ik blijk allergisch. Enfin, dat was Alkmaar, brengt het beste in me naar boven.

Bloopers!

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


2 In eerste instantie moest ik even goed kijken of dit niet een (slechte) grap was, dat ik het expres deed. Want deze houding ziet er zo ontzettend houten Klaas uit. Maar mijn gezicht spreekt boekdelen, dit is dus hartstikke echt. Ik stond daar leuk op dat trappetje en terwijl Dennis zei “nog ietsje naar voren” verloor ik mijn evenwicht.

Bloopers!

[geen blog] de tuniek is van Zara, de laarsjes van Tommy Hilfiger


1 Met stip op nummer 1 is toch wel deze foto! Ik paradeerde door de straatjes van het prachtige Santorini. Feeling it all the way en toen, toen ging ik bijna op mijn bek. Natuurlijk kon Dennis het niet laten om dit moment vast te leggen. En hoe! Ontzettend gênant maar tegelijkertijd hilarisch.

Bloopers!

hier zie je de originele blog post terug van deze outfit


Het is best lastig om op de publiceren knop te klikken. Tenslotte ben ik hartstikke ijdel en doe ik altijd mijn best om jullie ‘mooie plaatjes’ te laten zien. Deze keer dus eens iets anders. Een beetje ‘echt’ mag wel eens toch? Vaak krijg ik vragen over mijn foto’s. De meeste foto’s maakt mijn vriend en daar komt met regelmaat een tijdelijke echtscheiding bij kijken. Die visie weer he? Maar communiceren moet je leren en gaande weg zijn we fotografie team geworden. Shooten met vriendinnen en collega bloggers vind ik ook altijd erg leuk. Ook zij hebben een visie en creëert weer nieuwe hoeken, poses maar vooral ook veel lol.

wat is jouw gênantste moment wat ooit is vastgelegd?

12 Responses

 1. sammie

  Ik vind ze ontzettend grappig, vooral die laatste! die is echt op het perfecte moment vast gelegd 😀 De praat foto’s en die waar je je bril verzet zijn herkenbaar trouwens, dat soort foto’s heb ik er ook altijd tussen zitten 🙂

  Reply
  • Josine Wille

   Ik kan nog steeds keihard lachen om die laatste foto! Dennis overigens ook haha, lol! Maar die bloopers heeft iedereen wel denk ik he? Ik vond het best wat om het te plaatsen, maar ik dacht, this is reality!

   Reply
 2. Hennie

  En oh ja, ik ben ooit flauwgevallen tijdens het jawoord bij de bruiloft van een vriendin. Daar zijn opnames van. Ik betaal iedere maand een kapitaal omdat ik word gechanteerd door mijn lieftallige vriendinnen onder dreiging van dat ze die beelden naar buiten brengen.

  Reply
 3. Hennie

  Wat een prachtartikel! Ik heb genoten. Vind de kerk foto to die for, maar die in Delhi is mijn favoriet. Heerlijk artikel. Ik ga hem even roeptoeteren op Twitter.

  Reply
  • Josine Wille

   Super lief van je, dank je! Ik moet bekennen dat ik zelf ook echt heel hard heb gelachen om mezelf hoor… uitgelachen dan wel he?

   Reply
 4. MARIJKE

  Wat een fantastische leuk artikel. Ik vind je kleding stijl echt zo tof, en de bloopers haha zo leuk!

  Reply
 5. Hanneke

  Ondanks dat het bloopers zijn…. ze zijn nog super leuk‼️…. Én een leuk idee om dit te plaatsen …❤️

  Reply
 6. Maaike

  waaahhaaha, wat grappig om te zien!!!
  En idd, je bent echt, ook leuk om te zien dat niet alle foto’s ‘perfect’ zijn. Maar ze zijn wel weer perfect voor een grappige blog 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: