Vaak noem ik mijn blog een “uit de hand gelopen passie” wat eigenlijk wel klopt

Wanneer ik even tijd heb, kruip ik achter mijn computer en werk ik aan mijn blog. Gewoon even niks doen. Daar is toch vakantie voor? Ik hou van mijn blog, het is mijn passie en ik denk er eigenlijk continue aan. Soms kan dat ook stressvol zijn, maar zolang ik er nog plezier aan beleef gaat het goed!

lichtelijk verslaafd

Oké, ik wil best wel toegeven dat een blog hebben echt verslavend is. Een echte blogaholic ben ik zeker! Ik geniet van het schrijven van mijn blogs, jullie reacties erop en alles er om heen. Ik zie mezelf niet als journalist, sterker nog, ik vind het niet eens vergelijkbaar! Ook ben ik geen model, eerder het tegenovergestelde. Dat is toch juist wat een blog mij maakt? Ik laat je zien wat ik er van vind, hoe ik het zou dragen of welke producten ik gebruik. Voor officiële stukken lees je maar de kranten, haha!

stress

Wanneer het me niet lukt om een blog af te krijgen, dan ga ik daar niet over in zitten. Anders zou het een verplichting worden en die zijn niet (altijd) leuk! Het is daarom belangrijk voor mij om een goede balans te vinden. Tips van collega bloggers, maar ook van jullie zijn erg fijn en zorgen ervoor dat het plannen een stuk makkelijker gaat. Sinds kort deel ik mijn blogs automatisch op social media, waardoor jullie mijn blog dagelijks op dezelfde tijden kunnen vinden. Ook mag ik na het eten niet meer bloggen van mezelf, wat meestal lukt.. puntje om aan te werken!

vriendlief

Als je ook blogt en samenwoont net als ik dan herken je dit misschien wel. Een zuchtende vriend als we net langs dat leuke straatje lopen en je vraagt of hij snel even een foto wilt maken? Of drie paar schoenen mee zeult, een extra vestje en nog een jas. Want je weet nooit waar je eindigt wanneer je ergens naar toe gaat ”misschien nog een paar leuke foto’s schieten?” Of wanneer mijn vriend in het weekend plannen maakt met vrienden en mij vraagt of ik het niet erg vind dat we niet samen wat leuks gaan doen. “Ben je mal!” Vroeger zou ik dat dus echt niet leuk vinden, wat moet ik dan doen? Ik heb je de hele week niet gezien, druk aan het werk en dan zie ik je ook in het weekend niet? Nu denk ik, prima, we doen morgen wel iets leuks. Ook ik ga dan iets leuks doen, of bloggen.. natuurlijk.

blog verslaafd

Dit was afgelopen zomer in Zuid-Frankrijk. We waren onderweg naar de supermarkt. Opeens riep ik “stop, dit is een toffe plek voor de foto’s”. Eerst even omkleden want het was 32 graden en ik wilde niet dat mijn jurkje zou kreukelen. Het leven van een blogger gaat niet over rozen haha. De post lees je hier terug.

plezier

Als je maar lol hebt, toch? Daar draait het allemaal om in het leven, dat je plezier hebt in wat je doet. Natuurlijk ben ik nog steeds op zoek naar een nieuwe baan. Door mijn blog ontmoet ik meer mensen, je weet nooit wat je dat kan brengen. Ondertussen schrijf ik met plezier mijn blogs. Ik speur leuke items, review mooie producten en zo nu en dan mag ik ook iets weggeven. Op mijn Facebook pagina kun je een heerlijk chocolade pakket winnen en in mijn eerdere post kun een stoptegoed van 50 pond winnen bij het Britse plus size modehuis Yours Clothing, inclusief gratis verzenden! Er komen nog meer winacties aan, December is echt de leukste maand!

blog verslaafd

Helaas waren deze foto’s mislukt. Het was die dag ijskoud en de wind ging alle kanten op. Poging twee dus komende week met deze looks. Of toch een ander rokje? Ik denk er nog even over na.

de feestdagen

Misschien komt het omdat er zoveel feestdagen zijn deze maand, maar ik ben dol op December. Afgelopen vrijdag was ik jarig en ik besloot het niet groots te vieren. Alleen met wat familie, wat erg gezellig was. Nu mijn verjaardag achter de rug is, krijg ik helemaal zin in de Kerst! Overal zie ik ook zulke leuke shopping lists voorbij komen, met de leukste shopping tips. Deze zal ik ook met je delen de komende tijd. Ook zie je volgende week nog meer outfits. Ik ben van plan je ook mijn kerstoutfits te laten zien, als het weer een beetje mee zit!

wat zijn jouw plannen voor Kerstmis?

6 Responses

 1. Anne-Marie

  Heel herkenbaar, bloggen is ook mijn leukste hobby. Naast een drukke baan, dat wel. Ik hoop voor jou dat je ook snel weer leuk werk zult vinden. Ik steek uiteindelijk nog meer uren in mijn blog dan in mijn baan. Time flies when you’re having fun, dat blijkt. Man en kind genieten mee, zowel van alles wat ik kook en bak als van alle lekkernijen die bezorgd worden!

  Reply
 2. Eliushi

  Helemaal niets mis mee hoor meid.
  Heerlijke hobby toch.
  Outfit foto’s vind ik zelf heel leuk om te zien.
  Ik doe daar inspiratie van op voot mijn eigen outfits.
  Ik heb geen blog meer momenteel, maar wel instagram en ik maak daarvoor van veel dingen foto’s. Mijn man zucht dan ook weleens haha.
  Ga zo door zou ik zeggen, je bent er goed in. Xx

  Reply
 3. Jenny

  Outfits posten zou ik echt niet kunnen! Laat mij maar schrijven over reizen en fotografie.

  Gelukkig vind m’n vriend het ook wel leuk om foto’s te maken.

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Hi Jenny, toen ik begon met bloggen dacht ik dat ook hoor haha! Liefs josine

   Reply
 4. thebeautyblognl

  Aaah zo herkenbaar! Vooral die zuchtende vriend, haha! En goed dat je van jezelf na het eten niet meer mag bloggen! Ik ben ook gek op december en met kerst heb ik heerlijke etentjes :). xoxo

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Haha ja he, onze arme vriendjes! Ik heb zo’n zin in kerst 🙂 liefs!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.