Doe mee met de allerleukste fashion challenge 40days40outfits

Op 4 september start het evenement 40days40outfits. Wellicht ken je deze fashion challenge al, want dit is de zesde editie alweer! Ik heb eerder niet meegedaan, maar ik vind het zo’n leuk evenement dat ik heb besloten om deze keer mee te doen en ook het team te ondersteunen.

concept

Gedurende 40 dagen laat je elke dag je outfit zien, dat wat je die dag draagt, oftewel jouw ootd “outfit of the day”. Het thema voor deze challenge is Toon je ware zelf.

Deelnemers creëren 40 dagen lang een nieuwe look met de kleding, schoenen, sieraden, hoeden, tassen en make up die ze hebben op de allereerste dag. Items mogen worden hergebruikt, ruilen en lenen mag maar… nieuwe aankopen zijn ‘verboden’ tijdens de challenge. Het resultaat wordt gedeeld met een foto op Instagram en andere social media.” 

challenge

Je hebt echt geen nieuwe kleding nodig om je leuk te kleden. Als je je best doet heb je meer opties dan je zelf denkt. Natuurlijk wordt je op weg geholpen, door de tips van andere dames. Doordat iedereen haar outfit deelt krijg je ook weer nieuwe ideeën hoe je iets kunt dragen. Combinaties die je zelf niet snel zult maken leer je op deze manier te doen. Theoretisch zou je ook 40 dagen hetzelfde aan kunnen doen, maar dat ik raad ik niet aan. Niet zo fris! Er liggen vast een heleboel miskopen in je kast, dingen die je niet meer draagt of die je niet weet te combineren. Ik ga je daar bij helpen! Lees hier mijn eerste post op de website 40days40outfits.nl en doe mee! Alle dames zijn welkom, in alle maten.

regels

♥ je mag gedurende deze 40 dagen geen nieuwe kleding, schoenen of accessoires shoppen
♥ je laat elke dag je outfit zien door middel van een foto, deze kun je plaatsen op de Facebook pagina
♥ wel mag je spullen ruilen of weggeven, zo kun je toch nog variëren in je looks

kick off

Deze editie wordt de challenge gestart met een bijeenkomst. Hier kun je het team ontmoeten, maar ook leuke workshops volgen. Dit zal plaatsvinden op 4 September in Amsterdam. Harmien van Kleren van Toontje zal hier workshops geven over het maken en vermaken van je eigen kleding. Geef je op en kom ook gezellig langs. Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar letterbox@40days40outfits.nl vermeld daarbij met hoeveel personen je wilt komen. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de onkosten, namelijk €7.50 die je vooraf dient te betalen. Voor alle details over de workshops en kosten verwijs ik je door naar de website.

update

De locatie is verhuisd! Aanstaande zondag 4 september is de kick off in de lingeriewinkel Betty’s Boops aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Iedereen is welkom! Zelf zal ik er ook zijn en ik vertel je hoe je omgaat met je grootste miskoop. Neem deze vooral mee, dan kunnen we het bespreken en geef ik je mijn tips & trucks. 

programma

13.00 – 13.30 uur Twents ontvangst met koffie, thee en lekkernij
13.30 – 15.00 uur Workshops
15.00 – 15.30 uur Pauze met Twentse tapas
15.30 – 17.00 uur Workshops
17.00 uur Einde

 

wie ga ik daar zien?

2 Responses

 1. Esmee

  Ohhh heel leuk!! Ik ben dit weekend in Rio dus kan er niet bij zijn. Maar 40 dagen geen nieuwe kleding shoppen lijkt me wel een uitdaging voor mij :O Ik denk er nog even over na, maar denk dat ik wel mee wil doen!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Oh wat heerlijk Esmee, business of pleasure? Geniet ervan. Je kunt gewoon mee doen met de challenge hoor, staat er los van! Liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.