western laarzen met brede pasvorm

western laarzen met brede pasvorm

Western laarzen zijn dé trend maar waar vind je ze voor een bredere voet of dikke kuit? Een overzicht van de leukste opties met een brede pasvorm

Western laarzen zijn een klassieker; elke zoveel jaar komt het terug in het modebeeld. Nu ook weer en lucky for us, er bestaan modemerken die schoenen en laarzen met een brede pasvorm maken. De Western laarzen met brede pasvorm zijn er in allerlei vormen en kleuren; een enkellaarsje, kuitlaars en zelfs tot op de knieën. Dit zijn de leukste Western laarzen met brede pasvorm op een rij.

klik op de afbeelding om direct te shoppen

Op veel webshops kun je selecteren op schoenen met brede pasvorm of wide fit. Er kan wel verschil zitten tussen de ene wide fit en de andere; zo zijn er ook breedte maten. In Engeland shop je dan bijvoorbeeld een E-fit of een EEE-fit. Ook in Nederland hebben sommige merken breedtematen, zo heb je breedte H, J en K voor wijdere schoenen en laarzen. Op de webshop zelf lees je over de pasvorm of kuitwijdte. Let goed op of je selecteert op brede pasvorm en/of brede schacht.

LEES OOK: ALLE PLUSSIZE SHOPS OP EEN RIJ

tip mocht je net als ik er een beetje tussenin vallen, tussen wide fit en regulier, probeer dan gewoon de laarzen in de reguliere winkels en pasvormen. Mijn kuitmaat is 46 cm op het dikste punt en ik heb redelijk brede voeten en een hoge wreef en ik mijn laarzen komen uit boetiekjes en reguliere pasvorm. Probeer het gewoon!

ALLE SHOPS MET WIDE FIT SCHOENEN

Benieuwd naar andere toffe laarzen, schoenen sandalen met een brede pasvorm? Hier een lijst van online winkels waar je deze schoenen kunt shoppen:

asos wide fit
zalando
evans
simply be
yours clothing
boohoo
river island
marks & Spencer
van der assem
laarzenwinkel

Check altijd goed het retourbeleid wanneer je shopt; het staat op elke webshop vermeld. Vaak zijn de verzendkosten gratis, maar retour niet. Doorgaans is retourneren binnen Europa tot zo’n € 15 per pakket.

western laarzen met brede pasvorm
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Laura 22 July 2020 12:31

    Leuk! Ik heb de zwarte hoge gekocht en erg blij mee!!

Leave a Reply