warme breisels

Staat bij jou ook al de verwarming aan? Bij mij wel, het liefst trek ik dan wat warms aan. Gelukkig is dit het seizoen van de warme breisels. Heerlijk warm.

Ik kan het gewoon niet laten! Bij het veranderen van de seizoenen wil ik weer shoppen. Ja ik weet het, er hangt genoeg in mijn kast, maar leuke ideeën opdoen en lekker neuzen mag toch wel? Dus  shopte ik deze outfit bij de grote maten afdeling van Otto. Het is het seizoen van warme breisels, maar ook van grijs. Een perfecte mix voor een warme outfit. Bij elk item heb ik de maten opgeschreven, zo zie je in een oogopslag of jouw maat verkrijgbaar is.

warme breisels

De gebreide jurk zie je veel. Prima te dragen, ben je onzeker omdat dit wat strakker zit, draag er dan een onderjurkje onder. Een corrigerend jurkje zal je lichaamsvorm verbeteren, maar een simpel onderjurkje van een gladde stof zorgt er ook voor dat de gebreide jurk niet blijft plakken aan je lichaam. Tip! Een vest is het alternatief, dit kun je op alles dragen. Een vest is nu ook prima te dragen op een strakke kokerrok, op sportieve joggers met een gympje eronder of zoals we al jaren doen, op een stoere spijkerbroek.

welke zou jij kiezen?

[showad block=33]

Leave a Reply

Your email address will not be published.