Het voorjaar van Violeta by Mango

Het voorjaar van Violeta by Mango

In het voorjaar van Violeta by Mango vind je geweldige items. Ik heb een paar sets samengesteld, omdat ik zo blij werd van de huidige collectie.

Deze plus size collectie komt in maten 40 tot en met 52. De items zijn clean en classy, zoals we gewend zijn van Mango.

barok chique

Deze prachtige blazer heeft een barok print en is daardoor een echte eye-catcher. Als je dit combineert met een mooie jeans en wat sportieve accessories zoals deze instappers en tas, creëer je een prima elke-dag-outfit. Wordt dit jouw keuze?

Het voorjaar van Violeta by Mango

romantisch metaal

Een stoere boyfriend jeans met een hefting wassing en gaten is de basis voor deze outfit. De stoere trui wordt een tikje romantisch door de stoffen en het gebreide details in de neck met metaaldraad en kralen. Comfortabele gympjes en shawl maken het helemaal af. Is dit meer iets voor jou?

Het voorjaar van Violeta by Mango

etnische legergroene print

Deze print kun je nu al prima dragen, maar ook heel de zomer. De etnische print in legergroen, op een lichte basis staat prachtig met een paar mooie sandalen. Voor de kou nog een net vestje erbij. Hou je niet van blote benen of is het je te netjes, combineer dit dan met een gebleekte skinny jeans.

Het voorjaar van Violeta by Mango

klik op de logo hieronder om meteen te gaan shoppen ♥ veel plezier

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply