verleidelijk rood

verleidelijk rood

Deze outfit in verleidelijk rood maakt je een echte vamp

Over twee weken is het Valentijnsdag en dan moet je natuurlijk wel goed voorbereid zijn. Zorg dat je kledingkast ook voorbereid is, of het nu voor je geheime aanbidder is of voor je langste liefde. Liefde is leuk en mag best gevierd worden, toch?

verleidelijk rood

Doe heel verbaasd en roep dan vluchtig oh ik kleed me snel eventjes om, zo klaar. Ondertussen loop je naar je kast waar je outfit al helemaal klaar hangt, van top tot teen. Als een echte vamp ben je in een handomdraai klaar. Wat maakt het uit, niemand inspecteert je kast toch? Oh en als die spontane date er nu niet is, niet getreurd. Deze dieprode kleur mag je elke dag van het jaar aan. Deze verleidelijke donkerrode jurk is prachtig voor elk figuur en gaat tot maat 50. De V-hals zorgt voor een mooie decollate en zorgt dat je lengte creëert en dat weer flatteert. Een klein hakje voor bij zo’n prachtige outfit is echt nodig, deze open schoentjes draag je in de zomer nog dus geen tijdelijke uitgave. Een outfit wordt niet vamp-ig zonder de juiste accessories. Draag er een mooie clutch bij, die bij de outfit matcht. Groot genoeg voor de belangrijke spulletjes. Een mooie ketting en glamour hoed maken je outfit helemaal af. Voor een extra sexy (gevoel) look draag je er hold ups onder, deze gaan tot maat 58! Rode lippen zijn altijd een goed idee. En wel vertellen hoe je date was he?

jurk BonPrix | hoed Miss Selfridge | ketting via Zalando | lipstick MAC
tas Picard | hold ups BonPrix | schoenen Billi Bi

banner

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply