In verwachting? Straal tijdens de Kerst in deze outfits

Ben je in verwachting? Gefeliciteerd! Tijdens mijn speurtocht naar mooie items voor Kerst kwam ik deze prachtige positiekleding tegen. Me mooi aankleden tijdens de feestdagen vind ik toch altijd wel heel leuk om te doen. Wanneer je zwanger bent en curvy, dan is dat misschien net iets lastiger. Daarom zette ik deze prachtige items op een rijtje.

de mooiste jurken

Zwanger of niet, een jurk is eigenlijk altijd heel feestelijk. Deze jurken zijn speciaal voor dames met een baby bump. De jurken hieronder zijn van het Britse plus size merk Yours Clothing en zijn beschikbaar in de maten 44 tot en met maat 58. De combinatie van kant maakt de jurken nog mooier. Klik op de foto om meer details te zien, zoals de prijs en de kleuren.


zwanger kerst zwanger kerst zwanger kerst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


De mooiste jurken op een rijtje. Hou je niet van kant, dan zijn dit ook leuke opties. De rode jurk is er overigens ook in het zwart en gaat tot maat 48/50. Beide andere jurken, de zwarte LBD en de blauwe lurex jurk met glitter gaan tot maat 48. Deze shopte ik bij Wehkamp. Klik op de jurk die je leuk vind om meer informatie erover te lezen en meerdere foto’s te bekijken.


maternity christmas maternity christmas maternity christmas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Met deze jurken straal je tijdens de feestdagen. Maak je look nog feestelijker door er mooie sierraden bij te dragen. Ook een mooie tas of clutch past perfect bij zo’n jurk. Maak het af met een mooie panty en elegante schoenen. Op zoek naar de juiste basics? Lees mijn vorige blog hierover, de beste basics in plus size voor wanneer je zwanger bent.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.