Deze rode statement tas maakt je look compleet [WINACTIE]

Je weet wat ze zeggen, accessoires kunnen je outfit maken of breken. Een handtas is erg bepalend voor je look, deze rode handtas is een echte statement piece en jij kunt ‘m winnen! Bekijk mijn vlog hieronder of op mijn youtube kanaal om mee te doen: 

Ik ben dol op December, de maand van mijn verjaardag én Sinterklaas & Kerst. Tijd voor cadeautjes dus! Ook dit jaar mag ik weer iets leuks weggeven en meedoen is eigenlijk heel simpel. De spelregels zijn als volgt:

  • je bent 18 jaar of ouder
  • woonachtig in Nederland (of hebt een postadres in Nederland)
  • je voldoet aan alle voorwaarden van de winactie. In mijn video leg ik uit hoe je mee kunt doen.

De bedoeling was om mijn vlog op te nemen buiten, maar ik werd verrast door een witte wereld vol sneeuw. Prachtig, alles was bedekt in sneeuw. We besloten om op pad te gaan, naar een kerstmarkt of even wandelen maar we kwamen niet veel verder dan het einde van de straat. Ik besloot foto’s te maken, maar de dikke sneeuwvlokken zorgden voor ondergesneeuwde kiekjes.

the devil is in the detail the devil is in the detailthe devil is in the detailthe devil is in the detail

Wanneer het sneeuwt en koud is, pak ik me graag goed in. Het liefst draag ik dan veel laagjes zodat ik altijd weer wat uit kan trekken wanneer ik eenmaal weer binnen ben. Deze jas is van vorig jaar, de broek heb ik al heel lang en heeft een coating. De trui kocht ik onlangs, net als deze blouse die een perfecte combinatie blijken te zijn. De over-knee laarzen met plateau zool blijken geweldig te zijn in de sneeuw, een goed profiel en geen natte voeten, ideaal. De rode tas is van de Bonprix collectie Droomtassen en heet ‘Nuala’. Mocht je tas niet winnen, dan kun je deze ook online shoppen. De tas is er ook in zwart, maar rood is toch wel een eye catcher.

 

tas c/o BonPrix [shop hier]
jas MS Mode
blouse c/o miss etam
trui & jeans Primark
laarzen boohoo
baret boetiekje

 

 

Dit blog is mede mogelijk gemaakt door Bonprix

One Response

  1. Sammie

    Wat een leuke outfit en prachtige foto’s! Ik ben zo min mogelijk naar buiten geweest want ik haat kou en sneeuw 😀 jij ziet er prachtig uit!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.